Naar boven

Musthaves

Badmode

Stralen in zomer en winter. Het badseizoen loopt tegenwoordig het hele jaar door. Je wilt ook in een nieuwe bikini of badpak kunnen genieten van de warme winterzon op een verre bestemming. Trends en de beste badtips om je badkleding goed te houden lees je bij ons. Bekijk ook het filmpje 100 jaar swimsuits in bodypaint

Beenmode

Kousen, sokken, panty’s, leggings, kousjes, beenwarmers, maillots, de keuze is enorm op het gebied van beenmode. Mede afhankelijk van de trends in de bovenmode, is het aanbod in kleuren, materialen, dessins meer of minder per seizoen. Beenmode kan bepalend zijn voor je outfit, mede door het gebruik van kleur en dessin. Vaak wordt vergeten dat de ademende factor van groot belang is voor het welzijn van de voeten. Een goede sok van natuurlijk materiaal of een menging draagt hieraan bij. De pasvorm is hier mede voor verantwoordelijk. Het is niet voor niks dat de betere sportsock gemaakt wordt in een linker en rechter deel voor de linker- en rechtervoet.

De kwaliteit van panty’s en maillots heeft de afgelopen 10 jaar een enorme vlucht genomen. De materialen en technieken werden steeds beter en sterker, waardoor de producten van tegenwoordig langer mee kunnen gaan. Ook de dunne zomerpanty heeft terrein gewonnen. Steeds meer vrouwen dragen ook in de zomer  een panty, ter verfraaiing van het been.

Nachtmode

Nachtmode wordt steeds uitgebreider en heeft er de afgelopen jaren een zusje bij gekregen in de vorm van loungekleding. Natuurlijk blijven de ‘ouderwetse’ pyjama’s en nachthemden gewild. Toch zie je dat de makkelijk zittende kleding steeds vaker tot aan het bed gedragen wordt. Cyell, Mey en nog een groot aantal merken heeft heerlijke nachtkleding waar je 's ochtends eigenlijk niet uit wilt komen. 

Accessoires

Verschillende accessoires kunnen je ondermode net even dat extra cachet geven. Denk bij lingerie aan jarretels, gordeltjes, versiering van BHbandjes en bedeltjes. Bij badmode aan pareo’s, hoeden en sjaals. Ook functionele accessoires zijn er volop te verkrijgen. Comfortstrips voor BHbandjes, fashiontape en BH vullingen zijn hier een voorbeeld van. Je lingeriespecialist kan je er alles over vertellen. En hier op bodyfashion.nl zullen we je er regelmatig over vertellen. 

Kids ondermode

Kinderen hebben, net als volwassenen, gedurende het jaar een wisselende behoefte aan ondergoed. In de zomer is vaak een broekje en hemdje al genoeg. In de winter zijn warme pyamas met lange mouwen heerlijk om je peuter of kleuter warm te houden. Maar ook voor tussendoor zijn er legio mogelijkheden. Korte broekjes, korte mouwtjes, hemdjes, shortjes, boxers. Tegenwoordig is ook voor de kids de collectie zeer uitgebreid. En dan is het ook nog een waar feest aan kleur en prints. Wie denkt dat loungen in stijl alleen voor volwassenen weggelegd is, heeft de kindercollectie van o.a. Ten Cate en van Lief! by Ten Cate nog niet gezien. Laat ze zelf kiezen, dan is succes helemaal verzekerd!