Naar boven

TC WOW


TC Wow sfeer
TC Wow
TC WOW World of Woman

BOHEMIAN FEVER BY TC WOW | De bohemian Fever collectie van TC WOW is een mix van tropisch veren en exotische Afrikaanse Tribal dessins. Het paradise bird dessin heeft een exotische dosis aan kleuren, waar het Summer tribal dessin zich kenmerkt door culturele elementen. Exotische flora en fauna zijn een inspiratie voor het kleurenpalet.


 
TC Wow 2

TC WOW PAINTED HARMONY | Bij dit thema in de TC WOW collectie staat de kleur Ocean blue centraal in de dessins en uni's. De kleur blauw in combinatie met tinten wit en roze geven een frisse en vrouwelijke uitstraling aan de collectie. De dessins Antik Batik en Colourful Waves zijn geïnspireerd door geschilderde texturen en elementen.

 
4 WAYS TO WEAR BIKINI TOP
TC WOW heeft een bikini top die je op 4 verschillende manieren kunt dragen. Door de halterbandjes en schouderbandjes eraf te halen kun je de bikini strapless dragen, waardoor je mooi egaal bruin wordt. Voor een actiever strandbezoek laat je de bandjes zitten voor extra ondersteuning. Hoe je dit doet? Kijk snel het onderstaand filmpje van TC WOW multiway bikini top. 

L. Ten Cate (LTC) heeft een heel breed bodyfashion assortiment. Met 4 sterke bodyfashion merken: Ten Cate, Tweka, TC WOW en lief!. Kwaliteit en comfort zijn alle lange tijd dé pijlers voor LTC.