Naar boven

Sloggi

Feel your freedom. Sloggi staat al sinds de lancering in 1979 voor vrijheid. Zij hebben een duidelijke missie ‘de toenemende hectiek van het dagelijks leven te verlichten’. Er wordt nu eenmaal steeds meer van ons verwacht. Sloggi stimuleert en inspireert met behulp van kleine “Let Go” momenten om de stress wat te verlichten.

Bekijk hier Zero feel.
‘Naturel’, ‘Invisible’ en ‘Sensitive’ vormen samen de collectie van Sloggi.

NATUREL
De perfecte mix van comfort en stijl | In de Natural collectie vind je een subtiel accent van prachtig kant aan de EverNew collectie en heeft eveneens een levenslange garantie. De verleidelijke afwerking in zacht en geometrisch kant geeft de slips, de bh’s en het topje een bijzonder romantische uitstraling.

INVISIBLE
Verfijnd maar duurzame schoonheid | Deze reeks in 100% rekbaar kant is gemaakt met innovatieve, hoogwaardige garens en technologieën. De duurzame kwaliteit is net zo indrukwekkend als de prachtige look.

SENSITIVE
De evolutie van lichte zachtheid | Het superzachte ademende stof van WoW Breeze is puur en zacht voor de huid. Met een nieuwe mix van polyamide en elastan is de stof vederlicht. De naadloze afwerking, een aantrekkelijk silhouet, een perfecte pasvorm en een optimaal comfort maakt het puur vakmanschap!

Naast Sloggi zouden we je ook andere merken kunnen aanbevelen om eens te bekijken, zoals: Mey of Ten Cate.