Naar boven

Rosa Faia

Lingerie van Rosa Faia 

Rosa Faia is lingerie met een luxe uitstraling en precies de juiste ondersteuning voor elke cupmaat. Ben je eerder het sportieve type? Zoek je een figuurvormende body? Of wil je graag een sexy setje? Bij Rosa Faia vind je lingerie voor elk moment van de dag. Bij de beha´s zijn bijpassende slips, hipsters en strings. Ook in shapewear is er een uitgebreide keuze. Tailleslips, lage slipjes, t-shirtbh’s. Er is keuze genoeg. 

Rosa Faia voor een goede pasvorm

Rosa Faia lingerie voorkomt insnijden van de bh-bandjes. Als specialist van lingerie en badmode hecht Rosa Faia grote waarde aan de perfecte pasvorm. Per cupmaat worden de modellen ontwikkeld en aangepast voor de juiste ondersteuning, zowel in cup, schouderbanden en rugpand. Tot de collectie Rosa Faia behoren meeerdere lingerie series: van eenvoudige en sportieve modellen tot romantische combinaties en elegante lingerie. 

Ook voor de grotere cupmaat

Rosa Faia biedt goed passende beha´s, slips en body´s en garandeert uitstekende steun, ook in grote maten. Bij de beha´s is er keuze uit beugelbeha´s in verschillende modellen, softbeha´s en schalenbeha´s. De basic modellen zijn glad afgewerkt en hebben bewust geen sierelementen. De exclusieve modellen zijn versierd met hoogwaardig kant en borduursel. Om insnijden in de schouder te voorkomen worden de schouderbanden bij toenemende maten breder en het rugpand wordt hoger.