Naar boven

Passionata

(0)

De kunst om te bevestigen dat een vrouw een vrouw is...

De missie van Passionata is het benadrukken van de vrouwelijke vormen. Dit doen ze met het gebruik van zachte en mooie stoffen. En hun traditionele afwerking met kant, parels en fijn handwerk. Maar traditioneel is het merk verder verre van.

Passionata is het jongere zusje van Chantelle

In tegenstelling tot de oudere en iets rustigere zus Chantelle is Passionata extreem verleidelijk, een tikje ondeugend en vooral erg opvallend. Opvallende kleuren en prints, speelse afwerking en gedurfde combinaties. 


Passionata als tegenhanger van androgyne mode

Passionata ontstond aan het eind van de 90-er jaren. Na jarenlang androgyne mode en vooral makkelijke lingerie kregen vrouwen weer meer behoefte om hun vrouwelijkheid te benadrukken. Voor veel vrouwen maakte Passionata de fijne en luxueuze lingerie toegankelijk, zonder dat daarvoor ook direct de hoogste prijs betaald hoefde te worden. 

Echte Franse lingerie sinds 1876

Door haar relatie met Chantelle Lingerie profiteert Passionata van de kennis en ervaring en de hoge kwaliteitseisen van deze honderd jaar oude corsetteriegroep. Het Franse familiebedrijf Chantelle bestaat sinds 1876 en staat om haar hoogstaande producten bekend in de wereld van de dameslingerie. Kortom Passionata biedt lingerie van een hoogwaardige kwaliteit en pasvorm en een zeer sexy tintje!