Naar boven

Felina

Felina t/m cupmaat H

Met een breed assortiment aan gladde dessous voor alledag, functionele shapewear en vrouwelijke lingerie met kant en borduursels heeft Felina een betrouwbare collectie in huis. Felina ontwerpt BH’s, slips en body’s geheel op basis van de wensen en eisen van vrouwen die makkelijke, comfortabele maar ook verleidelijke lingerie willen dragen. En -niet onbelangrijk- de collectie is ook verkrijgbaar in de grotere cupmaten, t/m cupmaat H.

Moderne lingerie met een klassieke uitstraling

Voor elke vrouw die graag lingerie met een klassieke uitstraling draagt is Felina een aanrader. Felina BH’s zorgen voor een goede omsluiting van de borst met een zo comfortabel mogelijke materiaalkeuze. Zeker bij de grotere cupmaat een belangrijk aspect.

Felina bh kopenFelina

Meer dan 130 jaar ervaring

Felina bestaat al meer dan 130 jaar. De zorgvuldig opgebouwde kennis van het vrouwelijke lichaam, gecombineerd met perfecte kwaliteit zorgt voor optimaal comfort op het gebied van lingerie, corsetterie en shapewear. Streef je perfect comfort na en wil je dat combineren met een elegante uitstraling, dan is Felina een goede keuze. Felina by Conturelle en Felina voeren cupmaat B t/m H.

Felina bh kopenConturelle by Felina

Conturelle by Felina

Conturelle by Felina onderstreept de vrouwelijke kant. Lingerie en shapewear met verleidelijke designs en opwindende modellen. Door het gebruik van hoogwaardig kant flatteert en accentueert het het decolleté. De liefde voor detail en uitstekende materialen zorgen voor optimaal draagcomfort tot in de grote cupmaten. 

Felina conturelle bh kopenConturelle by Felina

Verfijnd en romantisch, lingerie met liefde ontworpen voor vrouwen die zich mooi, maar ook comfortabel willen kleden