Naar boven

Esprit Nacht & Lounge

Esprit vol nacht- en loungekleding

Esprit werd in 1968 opgericht in San Francisco. Die oorsprong zorgt voor de nog steeds aanwezige zonnige Californische insteek. De prints, stoffen en ontwerpen zijn allemaal doordacht ontworpen om de naam van het merk kracht bij te zetten. Esprit de corps wil zoveel zeggen als een positieve levenshouding. Dit is de filosofie van alle collecties die voor het merk worden ontworpen. De collecties van Esprit zijn verkrijgbaar in 40 landen wereldwijd. In Nederland is het merk al tientallen jaren zeer bekend en dat geldt ook voor het jongere zusje EDC. 

Esprit staat voor een ongedwongen leefstijl

Nacht- en loungekleding moet vooral lekker zitten als je het draagt. Esprit moet van de ontwerpers staan voor een ongedwongen stijl en een easy-going leven. Zachte stoffen die comfortabel aanvoelen en waar je je goed in kunt bewegen. Voor nachtmode is dan ook nog belangrijk dat het je lichaamswarmte goed reguleert. Je helpt warm te blijven als het koud is, maar ook zorgt dat als het warm is de kleding de lichaamswarmte goed doorlaat.

De collectie van 2017 toont de belangrijkste trends van dit moment; veel blauw, strepen en bloemen- en tropische prints en grote printteksten. Naast pyama's vind je in de collectie nachthemden, shorts, jumpsuits, tops, hemdjes en negligés. 


Esprit nachthemd 2017
 

Esprit combineert stijlen met elkaar

Esprit biedt niet alleen comfort, maar ook veel mogelijkheden  in stijlen en combinaties. Je kunt veel uit de collectie met elkaar combineren om zo je eigen outfit te creëren. Ga je voor een kanten top op een soepel vallende jerseybroek of liever voor een klassieke katoenen pyjama. Of geef je liever de voorkeur aan een romantische stijl? De collectie is zo samengesteld dat je items los kunt kopen. Met zachte materialen en een relaxte fit maakt dat de nachtkleding van Esprit heerlijk zit en comfortabel aanvoelt om een avondje lekker in weg te dromen.

Esprit lounge 2017
esprit lounge
esprit online
Esprit online kopen
Esprit lounge online
 
Esprit heeft  naast een mooie nacht- en loungecollectie ook een veelzijdige badmode collectie