Naar boven

Cyell

Cyell, een Nederlands merk met internationale allure

Cyell beachwear bestaat voornamelijk uit bikini’s, badpakken en tankini’s. Maar ook accessoires als strandjurkjes, pareo's, maxirokken, voile tops en rokjes voor over de bikini zijn aan de collectie toegevoegd. De maatvoering loopt van 36 t/m 44 en van cup A t/m F. De collectie heeft verschillende uitvoeringen met dezelfde kleuren en dessins. Door de uitgebreide mix&match mogelijkheden van Cyell maak je zelf je favoriete combinatie. 


De 2017 beachwear collectie van Cyell

De Cyell badmode collectie voor 2017 kenmerkt zich door een en al kleur. Grafische elementen, bloemenprints gecombineerd met luxe, elegantie en comfort. De badmodecollectie is verkrijgbaar t/m cupf F. Ook in accessoires is er weer volop keuze, waaronder een ruime keuze in tunieken, zachte jurken en lange rokken. 


De special care collectie van Cyell

Cyell voert een beachwear collectie voor vrouwen met (een) borstprothese(s). De beachwear Special care collectie kenmerkt zich door de uitstekende pasvorm en stijlvolle designs. De materialen voelen zacht aan op de huid en verhullen eventuele kleine oneffenheden. De Special Care collectie is volgens het mix en match principe ontworpen. Leuk dus om zelf je favoriete combinatie samen te stellen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat naar de KWF kankerbestrijding en stichting Pink Ribbon.