Naar boven

Chantelle

(0)

Chantelle, echte Franse lingerie

Chantelle is een van de grootste lingeriemerken ter wereld. De grote zus van Passionata, Chantal Thomass en Darjeeling bestaat al sinds 1876. De lingerie van dit mooie merk staat garant voor luxe, Franse elegantie en allure. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en de mooiste kant. De bh's, shapewear, slips, strings, body's en bustiers mag je onder de haute couture binnen de lingerie rekenen.

chantelle lingerie bij bodyfashion.nl


Chantelle, sinds 1876

Het merk komt uit een familiebedrijf waar inmiddels de 5e generatie de scepter zwaait. Het bedrijf ontstond in de korsettentijd. Het bedrijf was een van de eersten die net ontdekte elastische stoffen gebruikte om het leven van vrouwen een stuk comfortabeler te maken. De strakke, zware en logge korsetten werden ingeruild voor elastische, meebewegende en ademde body's. Destijds een grote sprong voorwaarts in de lingerie-ontwikkelingen. 

Franse verleiding en chique elegantie in 2018

De nieuwste glanzende en transparante materialen in combinatie met delicaat kant en de luxueuze details maken Chantelle een merk voor de echte liefhebbers van luxe en kwaliteit. Een investering voor langere duur, want de lingerie blijft mooi ook na lang dragen en zorgvuldig wassen. Chantelle, het kadootje voor de bruiloft

Het merk is in Frankrijk megagroot bij bruidjes. De combinatie van kant en fijn draagcomfort maken ze ideaal voor onder de trouwjurk. Het draagt fijn, zacht, ademend en het voelt als een kadootje voor jezelf en uiteraard voor je partner.