Naar boven

Calvin Klein

Calvin Klein ondermode voor fijnproevers

Heb ook jij Calvin Klein underwear in de garderobekast liggen? Dan ben je zeker niet de enige. Het is een van de meest verkochte ondermodemerken in de wereld. Ook veel celebrities dragen -het liefst zichtbaar- Calvin Klein onder hun kleding. De collectie heeft veel te bieden met echte klassiekers als een boxershort, slip, string, beha of hipster. Calvin Klein heeft een uitermate fijne pasvorm gemaakt van heerlijk zacht katoen en is uiteraard te herkennen aan de elastische band met het Calvin Klein logo.

Calvin Klein ook voor luxe lingerie

Bent u op zoek naar luxe lingerie dan kan je prima slagen voor een mooi setje bij Calvin Klein. Ook heeft Calvin Klein een uitgebreid basic collectie waar je altijd wel iets kunt vinden naar je smaak. En vergeet niet dat er ook sportief ondergoed is om je tijdens het sporten goed te laten voelen en te ondersteunen.

Calvin Klein


Calvin Klein ondergoed mag gezien worden

Calvin Klein underwear mag gezien worden, dus draag het ondergoed gerust zo dat het een stukje boven je broek uitkomt of dat je een schouderbandje van een beha ziet! Calvin Klein underwear is eigenlijk te mooi om onder je kleding te verbergen!