Naar boven

Anita MaternityAnita maternity is gespecialiseerd in zwangerschaps beha's. Wie wil er nou niet comfortabel bijlopen tijdens de zwangerschap. De grootste kwaliteitseisen zoals design, productie en pasvorm worden heel serieus genomen. We zorgen voor materialen die erg zacht zijn voor de huid. Anita Maternity heeft verschillende modellen. Zo heb je een zwangerschapsbeha met beugels en zonder beugels, het is maar net wat je fijn vind. Als het kindje is geboren hebben we een voedingsbeha zonder beugel en met beugel, dit is super handig als je je kindje voeding moet geven.

Babybelt

Niet alleen zorgt Anita voor beha's maar ook voor een ondersteunende babybelt. Vooral in de laatste weken kun je rugpijn ervaren en dan is een ondersteunende babybelt super comfortabel. 

Badmode

Een zwangerschap duurt lang dus de kans is groot dat je tijdens je zwangerschap lekker op vakantie bent, dus een leuke badpak heb je wel nodig. De badpakken hebben lekker veel stretch dus je buik kan lekker doorgroeien. De stof past zich direct aan jouw vorm van je buik. Het zijn mooie modellen en leuke designs.  

ReBelt-slip

Het is moeilijk om weer in shape te komen na de zwangerschap. Daarom heeft Anita een slip op de markt gebracht die je steunt bij de buik en je heupen. Zo krijg je snel weer je oude figuur terug. Het is van erg fijn materiaal gemaakt, zo knelt de slip niet en kan je de deur uit zonder dat je je onconfortabel voelt.