Naar boven

Anita Active

(0)

Anita Active sportbehas voor iedere sport

Anita Active vindt het belangrijk dat er voor iedere sport en voor ieder type vrouw een geschikte sport bh verkrijgbaar is. Sportbeha’s van Anita Active geven goede en zeer gerichte ondersteuning. De beha’s zijn gesneden op 3 levels van inspanning zodat ze heel specifiek op het soort inspanningsniveau gekocht kan worden. Voor paardrijden is een ander soort beha prettig als bij het beoefenen van squash. De levels leveren een beter draagcomfort op voor kleine cupmaten, maar ook voor de juist grotere cupmaten. De beha’s zijn gemaakt van ademende materialen. En de warmteregulatie zorgt ervoor dat de huid tijdens het sporten zoveel mogelijk droog blijft. 


Bekroonde Anita Deltapad Sportbeha 2017

Onlangs sleepte Anita Active de ISPO Gold Award 2017 binnen met de nieuwe Deltapad sportbeha die je hieronder in het filmpje zit. De deltapad heeft een driehoekige vorm en daarmee zorgen ze niet alleen voor een goede ondersteuning en ademend vermogen, maar ze maken je rondingen nog mooier en je hebt geen last van zichtbare tepels tijdens het sporten. Knap van Anita om de zoveelste prijs voor hun designbeha's te behalen. Een bekroning van hun innovatieve manier van kijken naar sport en het vrouwelijke lichaam. 
Anita Active
Anita sportbeha dynamiXstar makkelijk uit en aan te trekken

In 2014 werd de RedDot Design Award aan onze sportbeha dynamiXstar toegekend. Het schouderbandsysteem maakt het aan- en uittrekken heel gemakkelijk. De cups zijn naadloos gevormd en de ademende X-Back zorgt voor voldoende steun. De schouderbanden liggen midden op de schouder voor het fijnste comfort tijdens het sporten.

In het daarop volgende jaar kregen wij van de vakjury de ISPO Award uitgereikt voor deze sportbeha met ergonomische pasvorm en het hoge draagcomfort.

dynamiXstar winnaar van 2 awards


Anita sportbeha goede steun maar ook vrouwelijk

De ontwerpers van Anita vinden dat er voor iedere vrouw een juiste beha moet zijn. Er is extra aandacht besteed aan beha’s voor de grotere cupmaat. Naast goede steun en prettig draagcomfort ligt de nadruk op elegantie en vrouwelijkheid. Zo is voor vrouwen met een cupmaat tot I de sportbeha niet meer de reden om je niet in de kleedkamer van de sportschool te durven vertonen. Sterker nog met een sportbeha zoals deze sportbeha's steel je automatisch de show.
 
 
Drie soorten sportbeha's

We hebben in de nieuwe collectie drie soorten sportbeha's, namelijk de Air control DeltaPad, de Extreme control en de Air control.

De Air control DeltaPad heeft een speciaal ontwikkelde schuimcup, dit geeft niet alleen maximale steun maar ook een mooie decolleté. De sportbeha is erg licht en heeft materialen die erg ademen. Hierdoor onstaat een maximale functionaliteit voor elke sport. De beha ligt klaar voor je in alle maten. Extreme control

Je hoort het al aan de naam, deze sportbeha is van hoogste niveau qua comfort en ondersteuning. Niet alleen het comfort en de ondersteuning is goed, ook het uitelrlijk van de sport beha is erg goed overna gedacht. We willen natuurlijk dat elke vrouw er zelfverzekerd bijloopt, daarom hebben we mooie printjes voor de bh gecreeerd. De extreme control heeft perfecte steun tot in cup H. 

Air control

De goede combinatie van luchtige mesh en hightech stoffen zorgt voor een perfect draagcomfort. Het is nauwelijks voelbaar en voelt als een tweede huid. De beha heeft een nieuwe kleur namelijk koraal/antraciet, het wordt beschouwd  als een hele mooie vrouwelijke kleur.