Naar boven

Voorgevormde beha

De voorgevormde beha heeft al een vorm van zichzelf. Als je de beha ergens neerlegt blijven de cups rechtop en rond. De basis is over het algemeen een sterke beugel waarop de twee cups zijn bevestigd.

In tegenstelling tot wat je zou verwachten is de voorgevormde beha niet het meest geschikt voor vrouwen die wat meer vulling of steun willen. Het is juist een beha die fijn draagt als je eigen borsten rond en stevig zijn. Ze vullen namelijk de cup op en moeten dus eigenlijk perfect in deze cup passen. 

Voor vrouwen die al te maken hebben met de zwaartekracht of met een kleinere cup zijn niet-voorgevormde beha's een betere keuze. Deze passen zich namelijk aan aan de borst en geven daardoor een veel prettiger draagcomfort. Door de vorm van de bh, de pasvorm, het gebruik van mousse of andere vulling kun je alsnog diezelfde ronde vorm bereiken. Heb je toch de voorkeur voor een voorgevormde beha laat je dan goed adviseren. Niets is zo onprettig als een cup die niet aansluit, waardoor je borst vrij spel heeft en je bovenlijf geen mooi silhouet toont. 

Rosa Faia van Anita bij Bodyfashion.nl
Anita Rosa Faia voorgevormde beha
Anita voorgevormde beha

Rosa Faia | Rosa Faia | Anita