Naar boven

Strapless beha

Het dragen van een BH is een belangrijk item dat hoort bij het dagelijkse outfit van de vrouw. Voor ieder outfit is er tegenwoodig wel een BH te vinden. Gelukkig is er heel veel keuze in kleur, maat en pasvorm.  Een strapless BH is een goede aanvulling op je garderobe vooral bij het dragen van een strapless top of strapless jurkje. Veelal wordt de strapless BH gemaakt van een gladde stof, zodat de BH minder goed zichtbaar is om je kleding. Om de strapless BH goed op zijn plek te houden, wordt er vaak een antislip-finish in de cup gemaakt. Hierdoor kan je je onbezorgd bewegen in je outfit en blijft de strapless BH op zijn plek!
 


Strapless BH's... wat een uitkomst!
 

PD strapless BH
PD Strapless BH1
PD Strapless BH2
 
Primadonna

Als je op zoek bent naar een strapless BH zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Ideeal is een strapless BH met afneembare bandjes, zo kan je zelf bepalen wanneer je type BH draagt. Er bestaan zelfs BH's die je kunt vastplakken aan de huid!  

Een strapless BH zorgt er in ieder geval voor dat je borsten enigzins worden ondersteund, zodat je mooi voor de dag kunt komen in je strapless outfit! Voor bruidslingerie wordt ook vaak gebruikt gemaakt van een strapless BH. 

In de collectie van o.a. Chantelle, PrimaDonna, Marie Jo en Triumph vind je genoeg varieties aan strapless BH's.