Naar boven

Borstvoedingsbeha

Het hoeft niet alleen maar functioneel te zijn, maar het mag ook best mooi; een goede beha voor tijdens je zwangerschap. Het is niet altijd eenvoudig om een leuke zwangerschaps- of borstvoedingsbeha te vinden. Als je iets anders wilt dan zwart of wit, dan is er geen enorme keuze.

Een merk dat in haar assortiment een aantal mooi gekleurde zwangerschaps- en borstvoedingsbeha’s heeft is Anita. Anita heeft namelijk een totale zwangerschapslijn onder de naam Anita Maternity.

Anita VoedingsBH

Als je pas zwanger bent dan red je je de eerste maanden vaak nog met je gewone bh’s. Een verlengstukje aan de achterkant biedt daarna nog even uitkomst. Maar op een gegeven moment zul je merken dat je behoefte hebt aan andere lingerie. De zwangerschapslingerie van bijvoorbeeld Anita groeit mee met je lichaam.

En er is naast verschillende zwangerschapsbeha’s ook nachtmode en lingerie speciaal gemaakt om de groei van je lichaam en de borstvoeding makkelijker te maken. Je kunt het je tijdens je zwangerschap misschien nog niet zo goed voorstellen, maar elk stukje tijdwinst bij het voeden is straks goud waard.

Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot van de zwangerschapslingerie van Anita?  Dat zie je hier: