Naar boven

Beha zonder beugel

bh zonder beugel bij Bodyfashion.nl

Als je gewend bent om beha's te dragen met beugel voelt een bh zonder beugel bijna kaal. Toch zijn er veel vrouwen die hun beha het liefst beugelloos dragen. En heus niet alleen maar omdat ze een keertje door een beugel zijn aangevallen of de wasmachine erop kapot hebben zien draaien. 

Er zijn meerdere redenen waarbij het dragen van een beugelloze beha prettiger is. Veel vrouwen dragen bij het sporten geen beugel. Sportbeha's zijn dan ook de meest voorkomende beha's zonder beugel. Maar ook bij maagproblematiek is het vaak fijner om geen beugelbeha te dragen.

Heb je problemen met beugels tussen de borsten, dan is dat overigens vaak het resultaat van het dragen van een verkeerde maat. De beugels horen plat op de huid te liggen en nergens uit te steken of ongemak te veroorzaken. Een advies bij een lingerie speciaalzaak kan dan uitkomst bieden.   

Tijdens de zwangerschap wordt de beugel ook al vrij snel als onprettig ervaren. Ook dan kunnen zwangerschapsbeha's zonder beugel uitkomst bieden. Een vrij makkelijke oplossing als je borsten vrij snel in omvang toenemen.

Anita softbeha zonder beugel
Anita softbody zonder beugel
Mey Krystle Spacer zonder beugel
 
Anita softbeha zonder beugel | Anita softbody zonder beugel | Mey Krystle Spacer zonder beugel