Naar boven

Lingerie

Maat en pasvorm zijn de basis


Mooie, passende lingerie zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt. Of die BH nu 30,- of 70,- euro kost, de juiste maat is van het grootste belang. Steeds meer merken bieden meer mogelijkheden in cupmaten, zodat ook jij de juiste maat kunt vinden. Naast de juiste maat is ook de pasvorm van de BH belangrijk. Naadloos, push-up, voorgevormd, met beugel en zonder beugel, hele cups en halve cups (balconette) en minimizers. Voor iedere borstvorm is er een pasvorm. Met passen kom je daar snel achter. Kijk op #MIJNMAAT en meet zelf je BH-maat op. Succes! 

Sportbeha's

Sporten zonder sportbeha? Bij het sporten wordt nog te vaak een gewone BH gedragen, maar deze biedt te weinig steun. Zelfs bij een kleine cupmaat is het van belang een sport BH te dragen die de borst volledig steunt en het weefsel beschermt. Investeer daarom in een goede sport BH, om je lichaam te ondersteunen waar het nodig is.

Shapewear

Jouw vormen zoals jij ze wil. Shapewear zie je tegenwoordig in alle collecties van lingeriemerken terug. Steeds meer vrouwen van alle leeftijden willen geregeld hun buikje, taille of heupen re-shapen, omdat die ene jurk of broek dan net iets mooier staat. De ontwikkelingen op het gebied van shapewear zijn enorm vooruit gegaan. De stoffen en modelleringen die nu gebruikt worden, zorgen voor een mooiere vorm. Tevens ademen de meeste stoffen, zodat het comfort beter gegarandeerd blijft.

Alle soorten slips

Ben jij meer een slip drager of zweer je bij strings of tangaslips? Of ben je net als heel veel vrouwen een paar jaar geleden stiekem overgegaan op de boxertjes voor dames? Je leest er hier alles over.