Naar boven

Valentijn vier je met Triumph!

Door #bodytalk - 06 februari 2017 - Nieuwe collectie

Romantische lingerie van Triumph


Valentijn is in zicht en dat betekent dat veel lingeriemerken uitkomen met mooie en romantische lingerie collecties. Onze favoriete Valentijns collectie is van Triumph. Veel roze, veel rood, veel kant maar bovenal verleidelijk en sexy. Precies hoe we het graag zien.

Jessica Hart voor Triumph


Triumph is niet alleen met een aantrekkelijke collectie op de proppen gekomen maar ook met een verleidelijke commercial waarin model Jessica Hart de show steelt. Deze Australische schone heeft al veel succesvolle campagnes en covers op haar naam staan. Zo heeft ze al de covers gesierd van Elle, Marie Claire en Harper’s Bazaar. En nu schittert ze in de romantische Valentijns lingerie van Triumph. Bekijk de commercial hieronder.De collectie is opgedeeld in twee stijlen: de Spotlight collectie en de Lovely Essence collectie.

Triumph Spotlight collectie


De Spotlight collectie is een waanzinnig mooie collectie en we zouden het liefst alle items in onze garderobe la leggen. Bloemachtig kant, see-through elementen en opvallende rood en roze tinten. Perfect voor Valentijn maar ook voor daarna. Hieronder vind je onze favorieten uit de Spotlight collectie:

Triumph Spotlight Collectie

Triumph Lovely Essence collectie


De Essence collectie is echt gemaakt om te verleiden. Prachtige luxe see-through body’s in rood en zwart met kant. En wat vind je van het witte setje? Perfect voor de wittebrood nacht.

Triumph Essence collectie


We ❤ Triumph


Triumph heeft een schitterende Valentijns lingerie collectie weten neer te zetten. Wij weten in ieder geval al waar we moeten shoppen.
Ben jij ook verliefd geworden op een setje. De Triumph Valentijnscollectie shop je hier.


Lees ook:
- Help! Ik heb een grote cupmaat!
- Do’s & don’ts van shapewear
- Hals- en decolleté verzorging