Naar boven

Seafolly de kleurige stuiterbal uit Australia

Door #bodytalk - 12 mei 2017 - In the picture

Seafolly is hét merk in Australië

Seafolly is het grootste bikini- en badpakken merk van Australië. En dat is heel wat voor een merk in een land dat zo'n enorme strandtraditie heeft. Als bakermat van het surfen (o.k. samen met hawai), met de meeste strandmeters ter wereld en natuurlijk het geweldige klimaat heeft Australië een beach-lifestyle waar wij in Nederland alleen maar van kunnen dromen. En als je daar dan op nummer 1 in de merken top 10 staat, mag je op zijn minst best een beetje trots zijn.

Seafolly winkel


Seafolly is al populair sinds 1975

Het merk werd opgericht in 1975. En het is inmiddels over de hele wereld te koop. Je herkent het aan het opvallende gebruik van vaak contrasterende kleuren, heftige prints en opvallende combinaties. Muurbloempjes vind je bij Seafolly niet. Wel veel bloemen overigens. Want de jungle- en bloemenprint-trend van 2017 is ook aan de collectie van Seafolly niet voorbij gegaan.


Seafolly badpak kopen


Hoe valt Seafolly?

Hoewel het merk uit Australië komt, kun je bij de maat ervan uitgaan dat deze valt zoals de maatvoering aangeeft. Het is geen merk dat opvallend kleiner of juist groter valt. 'What you buy is what you get' dus. Het makkelijkste is natuurlijk even passen, zodat je gelijk de leukste combinatie in de mix & match kunt uitzoeken. Maar online kun je dus ook heel prima een mooie set van Seafolly scoren.

Seafolly bikini kopen


Seafolly is de master van mix & match

De mix & match van Seafolly is geweldig. Het is werkelijk mogelijk om binnen de totale collectie van Seafolly honderden combinaties te maken. De ontwerpers laten op een slimme manier bepaalde contrastkleuren in allerlei variaties terugkomen, zodat het combineren met een andere lijn binnen de collectie mogelijk is.

Seafolly kopen


Is Seafolly een duur merk?

Wil je een goedkope bikini voor erbij, dan moet je waarschijnlijk aan Seafolly voorbij gaan. Je moet rekening houden met prijzen vanaf 80 euro voor een bikinitop met bikinibroekje en vanaf 100 euro voor een badpak. Maar dan moeten we er wel direct bij vermelden dat je dan ook een stukje kwaliteit krijgt, dat ervoor zorgt dat ook aan het einde van de zomer je set of badpak er nog uitziet als nieuw. Een Seafolly kun je dus -mits je er natuurlijk goed voor zorgt- meerdere seizoenen dragen.

Seafolly bikini 

Is Seafolly een aanrader?

Als de mening van miljoenen Australiërs je niet zoveel doet, neem het dan maar van ons aan. Het is echt een aanrader. Over het algemeen zijn we fan van bikini- en badpakmerken uit Nederland of de ons omringende landen. Puur omdat de ontwerpers daar onze lichaamsvormen en onze lengte beter begrijpen. Maar de Seafolly ontwerpers doen het erg goed. Dus als je een opvallende bikini of een opvallend badpak zoekt, eentje waar je echt een statement mee maakt en waar je lang mooi plezier van wilt houden: dan is dit zeker een merk voor jou. Zet het maar snel op je wishlist.