Naar boven

Het perfect stijlvolle zwarte badpak

Door Anita.com - 02 februari 2018 - In the picture , Nieuwe collectie , Trends

The Perfect Black Suit


Een stijlvol zwart badpak is onmisbaar in de garderobe. De must have van de komende zomer is de perfect black suit van ROSA FAIA. Een elegant zwart badpak, dat zich op vele manieren laat stylen.Perfect for every body


De perfect black suit van ROSA FAIA past bij ieder figuurtype. Of je nu een atletische bouw hebt, ronde vormen, of een zandloperfiguur. Niet alleen kleedt de zwarte kleur perfect af, de twee snitvarianten ondersteunen ieder lichaamstype.

Het badpak voor cups A-B (verkrijgbaar in de maten 36 – 46) kent geen figuurnaden en geeft een cleane look. Vanaf cup C (in de maten 38 – 46) wordt het silhouet geflatteerd door een snit met figuurnaden en geven binnenbeugels tot cup F extra steun.

Perfect for every type of day


Trek je graag sportief baantjes in het zwembad of flaneer je liever aan de boulevard? De veelzijdige perfect black suit laat zich naar iedere smaak stylen. Kijk voor stylingstips op de site van ROSA FAIA.
Tweede huid


Het badpak is vervaardigd uit zeer fijn hightechrondbreisel van Brugnoli en voelt aan als een tweede huid. Het is ultralicht, zeer dun én het schijnt niet door. Door de perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid dragen bij aan een hoog draagcomfort. Het perfect black suit wordt geleverd in een luxueus tasje met ROSA FAIA logo.The perfect treatment


Je badpak in perfecte conditie houden is belangrijk. Zo heb je er jarenlang plezier van. Transpiratie, zon, chloor, zeewater, zonnebrand: het heeft allemaal invloed op de kwaliteit van het materiaal van het badpak.

  • Spoel het badpak na iedere keer dragen goed uit met koud/lauw water en laat hem goed drogen (liefst niet in de volle zon).
  • Wil je je badpak wassen in de wasmachine? Kijk dan eerst even op het etiket of dit kan.
  • Gebruik een fijnwasmiddel en een fijnwasprogramma op je wasmachine.
  • Vergeet niet om je badpak in een beschermend waszakje te doen. Op deze manier blijft de kleur van je badpak en de kwaliteit het langst behouden.


In welke maten? 


The perfect black suit is verkrijgbaar in de maten A/B 36 t/m 46 en C-F 38 t/m 46 en leverbaar vanaf januari 2018.