Naar boven

De mooiste lingerie etalages

Door #bodytalk - 16 maart 2018 - In the picture , Trends
Etalages worden gemaakt om te verleiden. ‘Kom binnen en koop ons’. De uitdaging is om op te vallen in een drukke winkelstraat. Dat is niet altijd makkelijk. Vooral in Groot Brittannië is het bijna een sport. 

De mooiste etalages worden daar dagelijks gefotografeerd. Er staan zelfs foto’s van in glossy’s en dagbladen en dat gebeurde ook in het begin van vorige eeuw al. Hieronder zie je een etalage uit 1915 van Schreier&Son. En de Wels etalage daaronder is gefotografeerd in 1920.
 
Corset etalage uit 1915

Etalage uit 1920

Etalages praten

Een etalage vertelt je veel. Je weet direct wat de winkel te bieden heeft. En voor welke prijs ongeveer. Een goede etaleur is dus goud waard. Hieronder zie je etalages van etaleurs die erg inventief zijn geweest. Bij welke winkel zou jij naar binnengaan?

 

De mooiste kunstwerken

De ultieme etalages vind je in New York, Londen en Parijs. Daar werken de grootste etaleurs van deze aardbol. Ook beroemdheden op creatief gebied, fashion designers, kunstenaars en fotografen worden regelmatig uitgenodigd om een etalage in te richten. De etalages trekken drommen bezoekers.

Het is de eerste dagen na onthulling vaak een gekte van jewelste bij deze winkels. Het zijn vaak de grotere winkelwarenhuizen zoals Bergdorf Goodman. De prachtige Delftsblauwe etalage hieronder is van dit grote New Yorkse bedrijf. 

lingerie kopen

Een baan in the spotlight.

Etaleurs werken vaak ‘s avonds, maar ook overdag zie je zo soms druk bezig. Het zijn over het algemeen extreem creatieve mensen die een etalage vooraf schetsen en dan pas inrichten. Ze zijn soms dagen bezig props te verzamelen voor een goede etalage. 

 

In Parijs vind je de etalage uit het filmpje hieronder. Een hologram showt de collectie. De etalage trekt met name ‘s avonds veel bekijks.