De lingerietrends van 2018

Door #bodytalk - 15 februari 2018 - Nieuwe collectie , Trends

Meer lingerie en mooiere lingerie

Met het voller worden van de portemonnee groeit ook onze behoefte aan mooiere lingerie. En het mag gezien worden. Dus doorzichtige blouses en tops, de wijde hals of off-the-shoulder mouw en openvallende 80's jasjes tonen al het moois. 

Subtiel én overdadig

Bodies, velvet bh's (helemaal hot!), triangel- en kanten bh's, ze zijn allemaal perfect om subtiel te tonen. Maar vooral moet het veel zijn, accessoires, pareltjes, druk versierde bandjes en opvallende uitsnedes. 

Passionata
Passionata Lulu
Felina Conturelle Sentiments Melon
Felina Conturelle Sentiments Melon
Esprit bh
Esprit Navy

Musthave: Fluweel

We noemden al even de velvet bh. De absolute musthave van het komende jaar. Als je iemand ziet met een mooie velvet bh, dan heeft deze niet alleen het nieuwste van het nieuwste, maar ook een zeer goede smaak. Ze zijn nog niet makkelijk te vinden.

En het woord mooi hebben we niet voor niets cursief geschreven. Kies er eentje van een goed merk, dan blijft het fluweel ook nadat je 'm een paar keer hebt gedragen mooi. 

Engelse aandoende nostalgie; bloemetjes

Bloemen zijn natuurlijk altijd al een veel gebruikt patroon in de lingerie. Maar nu zijn ze echt heel erg aanwezig. En dan vooral kleine petite bloemen die helemaal passen bij de ultra-romantische trend van dit moment.

Zo nostalgisch en vintage als de inrichting van een klein Engels pensionnetje in de jaren 30. Denk aan kamerjasjes, satijnen pyama's en roze kanten setjes en slipdresses.

Aubade Charme d'Eden
Aubade Charme d'Eden

Daar is het roze weer

Na jaren van nude, champagne, naturel, cream en beige is het tijd voor roze. Van zacht poederroze tot neon-pink. Je ziet er mooie setjes van, al dan niet met roze bloemen. Maar ook loungekleding, onesies, pyama's, peignoirs en alle andere nacht- en onderkleding.
  Passionata White Nights
Passionata White Nights

De musthaves in 2018

Kortom: wil je wat nieuws en helemaal up to date zijn? Kies dan uit een van deze of meerdere musthaves:
  • Roze
  • Overall kleine bloemetjesprint
  • Fluweel
  • Body
  • Veel details, dus rijk versierd


Passionata Charmeuse plunge bra
Aubade Boite a Desir
Aubade Boite a Desir

Chantelle
Chantelle Merci Decollette bh

Chantelle body
Chantelle Dandy body

Lees ook:
welke kleur bh moet je dragen onder je kleding?
Het perfect stijlvolle zwarte badpak