De badmode trends van jouw vakantiebestemming

Door #bodytalk - 17 juni 2017 - Tips & Tricks , Trends
Ga jij binnenkort op vakantie maar weet je nog niet welke bikini of badpak je mee moet nemen? Elke vakantiebestemming is natuurlijk anders. Wij hebben daarom voor jou van een aantal vakantiebestemmingen trends en tips op een rijtje gezet. Zo kun jij zorgeloos en fashionable op vakantie.
Miami

Miami is een stad in de Amerikaanse staat florida. Het ligt in het zuiden van de verenigde staten. De originele bewoners van Miami waren Tequesta Indianen. In 1566 eiste de Spaanse admiraal en piratenjager Pedro Menedez de Aviles het gebied op. Drie jaar erna vertrokken de Spanjaarden alweer.
Eind jaren 50 nam Fidel Castro de macht over in Cuba, dit zorgde ervoor dat veel Cubanen naar Miami vluchtte. De bevolking van Miami is 70% Hispanic of Latino. Een groot deel van de bevolking spreekt spaans.

Vanwege de Hispanic en Latino invloeden hangt er op deze vakantiebestemming echt een relaxte sfeer. Miami staat bekend om de mooie stranden, en vanaf de stranden loop je zo de winkelstraten en terrasjes op. Miami is de perfecte combinatie van Amerikaanse en tropische cultuur.
Qua stijl kun je dus kiezen voor bijvoorbeeld een statement badpak of een vrolijke print, het mag vooral veel fun zijn. Mensen in Miami willen graag opvallen, daarom kun je qua accessoires ook vanalles uitproberen. Wat dacht je van een leuke hoed?


Miami Badmode inspiratie:

Badpak links: Seafolly Bikini midden: Beachlife Badpak rechts: Rosa Faia


3 feiten over Miami:
♥ Er wordt meer Spaans gesproken dan Amerikaans.
♥ Er wonen veel gepensioneerden.
♥ Miami wordt the magic city genoemd, dit vanwege de snelle groei van de stad.

 
Ibiza


Ibiza is een Spaans eiland dat in de middellandse zee ligt. In de jaren zestig trokken veel hippies naar het eiland. Ze gingen naar Ibiza omdat in Spanje dictator Franco aan de macht was.
Mensen kwamen naar Ibiza om vrij te zijn en feesten. Er traden in die tijd ook veel artiesten op zoals Santana, The Rolling Stones en Pink Floyd. Voor kunstenaars en muzikanten was Ibiza een inspirerende plek.
In de jaren tachtig veranderde het eiland langzaam en werd er meer dance muziek gedraaid. Hierdoor heeft Ibiza naast de hippiecultuur die altijd gebleven is ook een echte dance scene, en treden er de beste dj’s van de wereld op. Met grote discotheken zoals Pacha, Space, Privilege, Ushuaia en Amnesia is Ibiza een echt party eiland.

Je kunt qua stijl helemaal los op Ibiza. De invloeden van de hippiecultuur en het uitgaansleven lopen in elkaar over. Wat je op het strand aan hebt kun je zo aan naar de discotheek. Franjers, pailletten, drukke prints of een gehaakte bikini het kan niet gek genoeg.
Een kaftan is ook een item wat echt niet mag ontbreken als je op vakantie gaat naar Ibiza. Een kaftan is bijvoorbeeld te dragen over je bikini maar kan ook op je party outfit. Je Ibiza stijl outfit maak je af met accessoires. Je kunt accessoires op allerlei manieren combineren. In je haar, om je pols, om je enkel of om je nek. Ga los met leuke kettinkjes en sjaaltjes.

Ibiza Badmode inspiratie:


Badpak links: Seafolly Bikini en Kaftan midden: Rosa Faia Bikini rechts: Beachlife

3 feiten over Ibiza:
♥ De duurste fles champagne die op de kaart staat van Ushuaia kost € 250.000.
♥ Ibiza telt bijna 1.200 restaurants, het schijnt dat je drie jaar elke dag ergens anders kunt eten.
♥ Ibiza heeft veel verborgen feestjes.

Griekenland

Griekenland is een land dat ligt in het zuidoosten van Europa. Griekenland heeft meer dan 6000 eilanden waarvan slechts 78 eilanden 100 of meer inwoners heeft.
Griekenland is voor archeologen een paradijs omdat er prachtige kerken, kloosters en indrukwekkende monumenten teruggevonden zijn.
De meest bekende eilanden van Griekenland zijn Kreta, Santorini, Kos en Rhodos. Griekenland staat bekend om de witte vierkante huizen met blauw geschilderde deuren en ramen. Je komt ze overal in Griekenland tegen. De Grieken geloven dat de kleur blauw beschermt tegen kwaad.

In griekenland leven de mensen op een rustige manier, ze hebben niet veel stress. Een veel gezegde opmerking van de grieken is “Siga Siga” wat staat voor langzaam langzaam. De stijl in griekenland is daarom ook relaxed. Ook komt de kleur blauw overal in terug waardoor je als je op vakantie gaat naar Griekenland zeker kunt kiezen voor badmode in de kleur blauw. Een leuke tip om je look helemaal af te maken is een bandana of sjaal in je haar.


Griekenland Badmode inspiratie:

Bikini links: Rosa Faia Badpak midden: Seafolly Bikini rechts: Rosa Faia

3 feiten over Griekenland:
♥ Ongeacht waar je je in Griekenland bevindt je bent nooit verder dan 140 km van de kust verwijderd.
♥ Het eiland Santorini is al meerdere malen uitgeroepen tot mooiste eiland ter wereld.
♥ De traditie om te proosten komt van de Grieken, dit was een gewoonte van de gastheer om te laten zien dat hij zijn gasten niet wilde vergiftigen.

IJsland

IJsland bevindt zich op de Mid-Atlantische rug, waar veel vulkanische activiteiten zijn. Door deze ligging heeft IJsland veel natuurlijke warmwaterbronnen. Deze geisers ontstaan omdat het magma na de uitbarsting van een Vulkaan soms wel duizenden jaren warmte af blijft geven.
Misschien niet zo voor de hand liggend in dit lijstje met tropische bestemmingen maar IJsland is net zo leuk.

Wanneer je op vakantie gaat naar IJsland dan ga je niet om de hele dag op je hotelkamer te blijven. In IJsland is zo veel te zien en te beleven. Je gaat hier ook echt naartoe voor een actieve vakantie. Daarom is het qua badmode belangrijk dat je iets comfortabels aan doet.
Een badpak is een goede optie, omdat dit comfortabel zit. Ook kun je kiezen voor een sportieve look door een bikini of badpak te dragen met een high neck. Je hoeft toch niet bang te zijn voor tanlines.


IJsland Badmode inspiratie:


Bikini links: Seafolly Bikini midden: Seafolly Badpak rechts: Rosa Faia

3 feiten over IJsland:
♥ In IJsland schijnen de meest tevreden mensen van Europa te wonen.
♥ In IJsland zijn geen muggen.
♥ Baby’s die geboren worden in IJsland krijgen pas na een paar weken een naam.


Staat jouw vakantiebestemming ertussen? Dan hopen we dat we jou geinspireerd hebben. Zoek je nog inspiratie voor de leukste badmode lees dan ook deze blog.

Vond je dit artikel leuk? Dan vind je deze artikelen vast ook leuk:
WELK BADPAK OF WELKE BIKINI PAST BIJ MIJ?
ROSA FAIA BEACHWEAR COLLECTIE 2017
SEAFOLLY DE KLEURIGE STUITERBAL UIT AUSTRALIA