Naar boven

Dé 3 lingerietrends van najaar 2018

Door #bodytalk - 21 augustus 2018 - Trends

Dé 3 lingerietrends van najaar 2018


De bovenmode is een stuk uitbundiger geworden in het afgelopen jaar. Trendwatchers zien dat ook het komende jaar doorzetten. Dat we met z'n allen weer iets beter in ons vel zitten, figuurlijk in ieder geval, heeft daar veel mee te maken. We durven weer meer kleur te dragen en vooral bloemen zie je op alle stoffen terug.

En goed nieuws. De ondermode doet daar niet voor onder. Natuurlijk blijft nude en naturel een mooie trend. Maar daar staan opvallende prints en overdadig kant en haakwerk tegenover. 

Trend 1: Peek-a-boo


Laat het maar zien. Transparante blousjes, see-through shirts, openvallende vestjes of een transparante jurk met daaronder je statement bh. Net genoeg bedekkend zodat het subtiel blijft. Body's zijn heel erg populair en passen hier heel mooi bij. Een aaibare velours body of een kanten body en dan gedragen onder een jasje of blazer. Helemaal van deze tijd en ook in de winter een aandachtstrekker.


Bron: Textilia Credits: Jeroen Snijders


Bron: Cosmopolitan

Trend 2: Vintage bloempracht


En ook hier zie je weer hetzelfde in de bovenmode als de ondermode. Romantische bloemen die zo uit een Engelse parktuin komen, exotische bloemen met felle kleuren en vintage bloemen die van een wandtapijt gevallen lijken te zijn. 
Triumph


Axelle verleidt met een ravissante bloemenprint met roze tinten en een fijn donkerblauw kantje. Bron: MarieJo.com
 

Trend 3: Roze


Naturel en nude blijven mooi. Maar roze neemt toch weer stiekem wat meer ruimte in in de lingeriela. En denk niet dat het gelijk alleen maar zachtroze hoeft te zijn. Of oudroze. Maar ook poedertinten en roze hangend tegen paars en violet aan zitten erbij. In velvet, kant, bloemenprints, haakwerk en zelfs ribwerkjes.

Passionata White Nights