Cadeautips om jouw vader te verrassen op Vaderdag

Door #bodytalk - 08 juni 2017 - Tips & Tricks
Je weet nu al wat voor type moeder je hebt maar wat voor type vader heb jij? En weet jij hoe je hem het beste kunt verrassen op vaderdag? Hiervoor moet je natuurlijk goed weten wat hij leuk vindt. Wij hebben daarom een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet.

Voor deze cadeautips hebben we gekeken naar welke type vaders er zijn, en wat het perfecte cadeau is. Dus wat voor type vader is jouw vader?


De klus vader


Is jouw vader altijd aan het klussen? Kreeg jij vroeger gereedschap in plaats van speelgoed om mee te spelen? Dan is jouw vader een klus vader.

Je kunt een klus vader natuurlijk altijd blij maken met klusspullen maar wat dacht je er van om hem te verrassen met iets wat jij voor hem gemaakt hebt? Misschien ben jij stiekem wel net zo handig als hij.
Ben je nou niet zo handig? Geef hem dan een dagje uit, een escape room is een leuke optie. Omdat jouw vader handig is zal hij zijn technisch inzicht gebruiken om te ontsnappen.


De komische vader


Hield jouw vader jou vroeger altijd voor de gek en doet hij dit stiekem nog steeds? Werd jouw moeder altijd gek als jouw vader weer de gekste streken met jou als kind uithaalde? Dan heb jij een komische vader.

Wat dacht je ervan om op vaderdag eens de serieuze kant van jouw komische vader op te zoeken? Dit kun je doen door hem mee uit eten te nemen.
Tijdens een etentje kunnen jullie lekker rustig bijpraten. Je vader zal hierdoor op zijn gemak zijn en zo kunnen jullie eens een keer een goed gesprek hebben. En, er kan ook nog steeds gewoon een grapje gemaakt worden.


De sportieve vader


Stond jouw vader jou altijd aan te moedigen als jij als topvoetballer over het voetbalveld heen liep? En bracht jouw vader je altijd naar je sportlessen alsof je aan het trainen was voor de olympische spelen? Jouw vader is dan een sportieve vader, een sportieve vader is een vader die zijn kinderen steunt in alles.

Een sportieve vader staat geen moment stil en is het liefste heel de dag actief bezig. Om hem te verrassen kun je hem iets geven waar hij een adrenaline kick van krijgt, wat dacht je van abseilen van de Euromast of indoor skydiven? Wedden dat jouw vader deze adrenaline kick geweldig gaat vinden.


De business vader


Keek jij vroeger altijd op tegen jouw vader omdat hij altijd aan de telefoon was om allerlei dingen te regelen? Heb jij je zakelijke kant aan je vader te danken? Dan heb jij een business vader.

Een business vader een cadeau geven is moeilijk. Het beste cadeau wat je hem kan geven is tijd met zijn familie. Plan daarom een dag in zijn agenda in om een dag samen weg te gaan.
Je kunt bijvoorbeeld naar een wellness, hierbij is het verplicht je telefoon in een kluisje achter te laten. Een heerlijk moment om even tot rust te komen en samen te zijn.

Leuk voor alle vaders:

Natuurlijk kun je alle soorten vaders ook een stoere boxershort cadeau geven, in de Bodyfashion winkels hebben ze genoeg keuze in prints en kleuren. Wil je meer weten over boxershorts lees dan hier


Staat jouw vader er ook bij? Dan hopen we dat je een hele gezellige vaderdag gaat hebben!


Vond je dit een leuk blog artikel? Misschien vind je deze blogs ook leuk:
WORD JIJ ONZE NIEUWE BLOGGER?
HOE VOORKOM JE NU AL PRE-VAKANTIESTRESS?
CADEAUTIPS OM JOUW MOEDER TE VERWENNEN OP MOEDERDAG