Naar boven

Cadeautips om jouw moeder te verwennen op Moederdag

Door #bodytalk - 07 mei 2017 - #justtalk , Tips & Tricks
Begin natuurlijk met het opzetten van Mama van de Spice Girls. Want dat nummer is stiekem toch best leuk en gaat natuurlijk over jouw liefste mama.Moederdag draait niet alleen om een cadeau kopen voor je moeder, maar het is ook hét moment om je moeder te bedanken voor alles wat ze voor je doet. Maar wat voor type is jouw moeder? Net zoals de Spice Girls niet allemaal hetzelfde zijn, is de ene moeder de andere niet. Je kunt haar natuurlijk pas echt goed in de watten leggen als je weet wat ze graag wil.

De tijd dat je wegkwam met een prachtig knutselwerk van macaroni is allang voorbij. Om het je allemaal even wat makkelijker te makken hebben wij voor jou het perfecte Moederdag scenario bedacht inclusief cadeautips. Dus, wat voor type moeder is jouw moeder?

De sportieve moeder

De sportieve moeder

Is jouw moeder super sportief en staat ze actief in het leven? Gaat ze liever sporten dan een avondje op de bank zitten? Dan heb jij een echte sportieve moeder.

Bij de sportieve moeder hoef je niet aan te komen met ontbijt op bed, kies eerder voor een superfood smoothie. Moederdag is de ideale dag om jouw fitmom in het zonnetje te zetten. Vertel haar waarom je zoveel bewondering voor haar hebt. Ga eens een rondje met haar hardlopen, ze gaat dit zeker leuk vinden. Maar wat geef je een fitmom nou cadeau?

Is ze helemaal gek van gadgets dan is een sporthorloge een leuk cadeau. Wil je haar nou echt verrassen? Geef haar dan bijvoorbeeld een parachutesprong cadeau. Wedden dat jouw moeder deze adrenaline kick super gaaf vindt?

De hippe moeder

De hippe moeder

Heb jij soms het gevoel dat jouw moeder soms meer verstand heeft van mode dan jij? En zag jij er vroeger altijd super hip uit met je palmboom staartje op je hoofd? En is jouw moeder altijd op de hoogte van de laatste trends? Dan heb jij een echte hippe moeder.

Je kunt jouw hippe moeder het beste verrassen met een mooi gedekte ontbijttafel. Dek de tafel met leuke servetten, en als finishing touch zou je nog een kaartje met een lieve quote op haar bord kunnen leggen.

De hippe moeder besteedt haar vrije tijd het liefste aan shoppen en de nieuwste hotspots ontdekken. Je kunt haar als cadeau bijvoorbeeld een cadeaubon geven van haar favoriete winkel. (klik hier voor alle Bodyfashion winkels)

En wat dacht je van een fotoshoot? Dit gaat je moeder fantastisch vinden want dan kan ze eindelijk al haar nieuwe kleding aan en jullie hebben samen ook nog eens een onvergetelijke middag.

De huismus moeder

De huismus moeder

Zat jouw moeder vroeger altijd al met een kopje thee klaar als jij thuiskwam uit school? Dan is jouw moeder een echte huismus moeder.

De huismus moeder is een moeder die allang blij is dat je op Moederdag lekker thuis bent. Ze hecht geen waarde aan een cadeau ze wil gewoon gezelligheid met de familie. De huismus moeder staat altijd voor haar kinderen klaar.

Is jouw moeder een huismus? Dan is Moederdag de perfecte dag om haar te vertellen hoe veel waardering je voor haar hebt. Als cadeau kan je haar een etentje cadeau geven. Gezellig tijdens het etentje bijpraten over van alles en nog wat, je moeder zal hier echt van genieten. Maar als jouw moeder toch liever lekker thuis blijft kun je haar natuurlijk ook een nieuw huispak geven en samen lekker op de bank bijpraten. Inspiratie nodig? Lees dan ook deze blog.


De alles onder controle moeder

De alles onder controle moeder

Stond jij vroeger altijd stipt op tijd op je sportclub? En zorgde jouw moeder er altijd voor dat je je huiswerk op tijd had afgemaakt? Dan is jouw moeder een alles onder controle moeder.

Naast haar werk houdt ze zonder moeite heel het huishouden draaiende. Jouw moeder is een echte power mom en laat niets aan het toeval over.

Hoe kun je een alles onder controle moeder nou echt verrassen? Verras haar met een ontbijt op bed, sta wel vroeg op zodat ze het niet in de gaten heeft dat jij deze verrassing voor haar aan het maken bent. Want voor je het weet staat ze zelf in de keuken om het ontbijt zoals elke ochtend klaar te maken.

Wat dacht je ervan om haar te verrassen met een dagje sauna? Wedden dat ze het heerlijk gaat vinden om een dagje te ontspannen en nergens aan te hoeven denken.


De creatieve moeder

De creatieve moeder

Was jouw hoofdbezigheid als kind ook knutselen met je moeder? En bedacht jouw moeder keer op keer weer de meest leuke dingen om te knutselen? Dan is jouw moeder een echte creatieve moeder.

Als ontbijt maak je voor haar een ontbijt op bed, want dan kan je eindelijk haar zelf gemaakte servies gebruiken. Maar wat geef je een knutsel moeder die het hele assortiment Action knutselspullen al in huis heeft?

Knutsel eens een keer iets voor haar, dat klinkt misschien kinderachtig maar laat eens zien wat een knutsel skills ze jou heeft bijgebracht. Ze zal verrast en trots zijn. Knutsel bijvoorbeeld een fotoboek in elkaar om haar te bedanken voor alle leuke momenten.

Staat jouw moeder er ook bij? Dan hopen we dat je een ontzettend leuke Moederdag met haar gaat hebben.
Fijne Moederdag!


Vond je dit een leuk blog artikel? Misschien vind je deze blog artikelen ook leuk! 

- Hoe word je fit in 2017?
- 4 sexy films die je gezien moet hebben
- Welk badpak of bikini past bij mij?