Bolas boxershort winnen

Door BOLAS Underwear - 28 november 2017 - In the picture

De winnaars zijn:
Ingrid van der Horst voor haar zoon Niek
Ria Versteden voor haar man Jan
Thea Oosterveen voor haar zoon
Barbara Costa voor haar vriend
Judith Grondman voor haar zoon Teun

BOLAS Underwear, win nu de limited christmas edition

Ken jij BOLAS Underwear? Dat moet haast wel. Want dit merk timmert inmiddels al ruim 2 jaar succesvol aan de weg. En ja, het is het ‘zoveelste’ ondergoedmerk, maar BOLAS kiest voor een andere weg en dat maakt het voor de echte fans onweerstaanbaar.

Bijzonder design

De broeken hebben een uniek design, dat voor extra comfort zorgt. Het double layered kruisstuk draagt fijn en je krijgt nooit meer gaatjes down under. En ook lekker; de ultrazachte waistband. En ze zijn ook nog eens heel interessant geprijsd. Nooit meer een excuus voor versleten, verwassen en kapotte broeken in je lade.

 

Limited Editions van Bolas

BOLAS komt twee keer per jaar uit met een hele nieuwe collectie. En tussendoor altijd met een aantal limited editions. Die limited editions zijn verkrijgbaar zijn in een doorzichtige bal met BOLAS sleutelhanger. Echt een leuk cadeau dus. Voor Sinterklaas, Kerst, Vaderdag of gewoon als verrassing tussendoor. 

De nieuwste collectie: Rock

BOLAS heeft in de ROCK collectie gezorgd voor een ruime keuze aan kleuren. Want zoveel mannen, zoveel wensen. Twijfel niet en kies een ideaal mannencadeau voor de komende feestdagen bij jouw favoriete speciaalzaak.

 

Win nu een Kerstcadeau voor je man, lief, maatje, vader of..

Wie verdient er een BOLAS boxershort in een speciale Kerstbal limited edition? En waarom? Mail het ons en je hoort uiterlijk 12 december of je 1 van de 5 gelukkige winnaars bent.

En bovenaan deze pagina met de Delen-knop deze winactie delen? Dat vinden we natuurlijk heel leuk. Maak je ook nog meer kans!
 


Meedoen kan tot maandag 11 december 2017. De prijswinnaars worden op dinsdag 12 december bekend gemaakt. De prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contact geld en de aanspraak op de prijs vervalt na 2 maanden. Ben je jonger dan 16, vraag dan om toestemming van je ouders om deel te nemen. De winnaars worden bepaald aan de hand van de leukste inzendingen door een mini-jury van twee medewerkers van bodyfashion.nl. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.