Badpak of bikini kopen

Door #bodytalk - 19 april 2019 - Tips & Tricks

Ben je erg sportief en ga je veel zwemmen?

Dan is een badpak een handige keuze. Je hijst dan niet de hele dag aan je bikinibroekje. En je hoeft bij het duiken niet je bikinitopje terug te zoeken. Maar ook bikini’s zijn steeds vaker van een stevige goede kwaliteit. Als je een badpak of bikini gaat kopen, geef dan bij de winkelmedewerker aan dat je veel wilt bewegen en sporten in de bikini. Ze kan je dan helpen bij het maken van een goede keuze. Dat maakt het badpak of bikini kopen een stuk leuker en ook makkelijker.

Buik bruin?

Het leuke van een bikini is natuurlijk dat je buik lekker bruin wordt. En kleinere borsten kun je met een bikinitopje makkelijker wat meer volume geven dan bij een badpak. Met een badpak kun je jezelf optisch weer wat makkelijker lang maken. Of je nou kiest voor een bikini of badpak, voor beide is er een hele ruime collectie. Ook badpakken zijn verkrijgbaar in alle kleuren, dessins en uitvoeringen. Het is al lang niet meer zo dat alleen bikini’s worden uitgevoerd met versieringen, accessoires en bijzondere bandjes. Ook de huidige badpakken zijn uitbundig en opvallend.

Badpak kopen
Spiegel je niet aan modellen. Bedenk dat iedereen zijn imperfecties heeft. Trouwens wie bepaalt er eigenlijk wat perfect is?
 

Hoe koop je een badpak of een bikini die mooi past bij jouw figuur?

Bekijk thuis alvast goed je figuur. Wat zijn de punten die jij graag wilt benadrukken? En wat mag wat jou betreft wel iets minder opvallen? Maak je niet te druk over jouw minpunten. Voor jou zijn ze groot, een ander ziet ze vaak niet eens. Wees wel reëel. Een mini-bikini of een heel laag uitgesneden badpak is niet voor iedereen flatterend. Een badpak of bikini kopen is daarom best iets om tijd voor te nemen.

Hier lees je de tips voor het kopen van een badpak of bikini bij elk lichaamsfiguur!

Vrees de paskamer niet

Passen van een bikini of badpak is eigenlijk heel leuk. Je bereidt je vast voor op het strand of een vakantie. En je kunt eindelijk weer eens een nieuw kleurtje uitkiezen. De badmode biedt het komende jaar heel veel kleur en combinatiemogelijkheden. Vergeet niet om te genieten van het badpak of bikini kopen.

Tip!

Er zijn goede zelfbruinende crèmes verkrijgbaar. Begin vroeg in het voorjaar met het insmeren. Let daarbij wel op dat de crèmes soms afgeven op je kleren en je beddengoed. Over het algemeen zijn de vlekken trouwens uitwasbaar. Als je dan straks de onvermijdelijke paskamers in gaat om een bikini of badpak te passen, heb je al een lekkers zomers kleurtje. Met dat kleurtje lijk je lichter en vallen eventuele oneffenheden op je huid (striae, sinaasappelhuid, littekentjes) minder op.

Spiegel je niet aan modellen

Bedenk dat iedereen zijn imperfecties heeft. Trouwens wie bepaalt er eigenlijk wat perfect is? Ook veel fotomodellen hebben last van een sinaasappelhuid. Bijna alle foto’s worden bewerkt voordat ze in een blad komen te staan. En jij bent niet de enige die in een pashokje staat te twijfelen of je wel in een bikini past.

Dus spiegel je niet alleen aan de Victoria’s Secret modellen, maar kijk om je heen naar alle andere vormen, maten, lengtes en cups om je heen. En geniet van het feit dat je straks lekker het water in kunt met jouw nieuwe badpak! Dat doen ook die modellen die zelf een badpak of bikini kopen.

Badpak kopen