Badmode 2017

Door #bodytalk - 01 november 2016 - Nieuwe collectie , Trends

Kerst vieren in je badpak

Dat de palmboom het steeds vaker wint van de Kerstboom wisten wij al langer. In onze winkels komen de cruise collecties (leuke naam) al in december in de winkels. Zodat je ook dan al weer in het nieuwste van het nieuwste van de zon kunt genieten. 

Maryan Mehlhorn 2017
Maryan Mehlhorn maakt een prachtige midwintercollectie badkleding. Die zeer binnenkort al in de winkels ligt die dit merk verkopen. En hoe koud het buiten (soms) ook kan zijn, binnen verkopen we al jaren heel veel badmode in december, januari en februari. Want waarom alleen in de zomer in je bikini?

Afgelopen week was het groot in het nieuws. Nederlanders ontvluchten steeds vaker de Nederlandse sombere en koude dagen voor een korte vakantie in het buitenland. Daarbij zijn Dubai, Thailand, Gambia en de Canarische Eilanden populair.

Dubai wordt steeds goedkoper, ook al moet je nog steeds wel flink de portemonnee trekken. Maar de ene dag shoppen, de volgende dag skiën en de dag erna zonnen op het strand. Het kan daar. En dat hebben veel Nederlanders ontdekt.

Waarom heet het cruise collectie?

Ooit werden de pre-collecties gemaakt voor de groep jetsetters die ook in de winter nog een vakantie meepikten. En dit waren bijna altijd cruise-gangers. Dus middenin de winter werden er collecties gemaakt met zachte en lichtgekleurde stoffen. Speciaal voor die lucky few die lekker de kou konden ontvluchten. Nog steeds heet het de cruise collectie. Maar ontvluchten doen we nu ook naar de Canarische Eilanden, Thailand of gewoon naar het Subtropisch zwemparadijs van Center Parcs. Heerlijk.

Badmode preview voor 2017:

Opera
Opera
Seafolly


Lees ook ons blog welke bikini of welk badpak past bij mij en de beste kooptips voor je nieuwste badpak of bikini.

De prachtige overzichtsfoto op de pagina met alle blogartikelen onder elkaar is van Swimwear Design Forecast S/S 2017 Women's Menswear Markets van het Amerikaanse WeConnectFashion.