Anita will take care

Door Anita.com - 10 oktober 2017 - In the picture
 

Anita care


Speciaal voor vrouwen, die te maken krijgen met borstkanker (of andersoortige borstoperaties) heeft Anita de care-collectie. Binnen deze lijn bieden wij de zachtste en meest comfortabele steun in een uitgebreide collectie speciaalbeha’s, badmode en protheses zonder in te leveren op vrouwelijkheid en passend bij jouw behoeftes.

 

De eerste stap


Een operatie en/of bestraling zorgt er voor dat de huid heel gevoelig kan worden en bijna niets kan verdragen. Voor deze periode biedt Anita care speciale beha’s die zo zacht zijn dat ze de huid beschermen en het comfort geven dat je nodig hebt.

Heb je een borstreconstructie ondergaan, dan adviseren wij om een compressiebeha, eventueel met bandage, te dragen. Deze zorgen er voor dat zwelling wordt tegen gegaan en de implantaat mooi op de plek blijft.

 

Vertrouwen


Er vrouwelijk en vol zelfvertrouwen uit willen zien. Anita kan daar aan bijdragen. We hebben een uitgebreide lingerie collectie, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheid borst(deel)protheses te dragen en het verbergen van eventuele littekens. Zo is het decolleté hooggesneden en zijn de cups elastisch om een prothese zo mooi mogelijk aan te laten sluiten.

Ook de armuitsnijding is een stukje hoger, zodat deze littekens kan verbergen en de prothese voldoende steun kan bieden. De beha’s zijn voorzien van een brede, steungevende ondercupband en brede, gepolsterde schouderbanden, die niet insnijden. Dit is belangrijk om lymfeoedeem te voorkomen. En bovendien zijn deze beha’s nauwelijks te onderscheiden van de reguliere lingerielijn.Bewegen

Misschien ben je altijd sportief geweest of juist tijdens de behandeling gaan sporten. Laat je vooral niet tegen houden, want door te sporten voel je je niet alleen beter, het bevordert ook het herstel. Ook sportbeha’s behoren tot ons assortiment. De Anita care sportbeha’s zijn soepel en geven tegelijkertijd de nodige ondersteuning. Ze bestaan uit een speciaal ontwikkelde microvezel, die licht, ademend, zacht en vochttransporterend is.

Daarnaast is er een uitgebreide badmode collectie met prothesecups. Deze hebben hetzelfde hoog uitgesneden decolleté en hogere armuitsnijdingen, die de garantie bieden dat de prothese netjes op zijn plek blijft zitten. Bovendien is door de gebruikte materialen niet te zien dat je een prothese draagt. 


Protheses


De borstprotheses worden door Anita zelf vervaardigd en sluiten daarom perfect aan op de prothesebeha’s, de badmode en het belangrijkste, jouw behoefte. Zo zijn er protheses die speciaal ontwikkeld zijn om mee te kunnen zwemmen of sporten en perfect te plaatsen zijn in de prothesecups.

De borst- en deelprotheses bestaan uit zachte siliconen met een polyurethaanfolie, beide ontwikkeld uit natuurlijke grondstoffen. Hierdoor voelen ze aan als een tweede huid en zijn ze bestand tegen chloor, zout water, zweet, vet en olie. De combinatie van deze materialen zorgen voor een prothese die nauw overeenkomt met natuurlijk borstweefsel en het neemt de lichaamstemperatuur snel aan.


De aanschaf van borstprotheses valt binnen het basispakket van de zorgverzekeraar. Let wel op dat dit ten koste kan gaan van de eigen bijdrage. Bovendien zijn er zorgverzekeraars die bepaalde modules voor het vergoeden van bijvoorbeeld zwemprotheses, lingerie en badmode aanbieden.

Het aanmeten van een prothesebeha en/of borstprotheses is maatwerk. Ga voor een persoonlijk en specialistisch advies naar een lingeriespeciaalzaak.