4 sexy films die je gezien moet hebben

Door #bodytalk - 02 maart 2017 - Trends
Je hebt de titel goed gelezen, in dit blogartikel hebben we voor jou 4 sexy films op een rijtje gezet. Nee, niet die films die je alleen in een bepaalde sectie vindt… Maar 4 sexy films die je zelfs nog met je ouders kan kijken (oké, op de laatste misschien na dan). Want laten we eerlijk zijn, kijken we niet allemaal graag eens een sexy film?

Moulin Rouge
Verschijningsdatum: 2001
Met: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo

Het kan zo maar zijn dat je deze film al gezien hebt, en zo niet, ga deze film dan vandaag nog kijken! Deze film is namelijk bekroond met twee Golden Globes en kreeg maar liefst acht Oscarnominaties. De film speelt zich af rond de beroemde en de gelijknamige Parijse nachtclub Moulin Rouge in de jaren ’90 van de negentiende eeuw. Christian, een jongeman van Britse komaf, gaat naar Montmartre in Parijs om daar zijn geluk te beproeven als schrijver. Al snel ontmoet hij daar de bekende Franse schilder Henri de Toulouse-Lautrec, gespeeld door John Leguizamo. Deze kunstenaar neemt hem mee in het bohemien nachtleven van Parijs. Zo ook naar de nachtclub ‘Moulin Rouge.’ Daar ontmoet hij de mooie courtisane Satine waar hij smoorverliefd op wordt. Maar hij is niet de enige die op haar verliefd wordt… En de rest verklappen we je lekker niet, daar moet je de film voor kijken.

Waarom deze film zien? 
- Nicole Kidman en Ewan McGregor die de sterren van de hemel zingen.
- De courtisanes zien er prachtig uit. Je zou bijna zelf een courtisane willen zijn.

BurlesqueVerschijningsdatum: 2010
Met: Cher, Christina Aguilera

Burlesque is zo’n lekkere wegkijkfilm waarbij je ondertussen kunt bijkletsen met je vriendinnen. Het verhaal gaat over een jong meisje dat droomt van een groots entertainerleven in de stad. Ze belandt in Los Angeles en regelt een baantje in een Burleque club waarvan Cher de baas is. Het verhaal verloopt precies zoals je zou verwachten en verrassend is deze film dus niet. Toch vinden wij dat je ‘m moet kijken, al is het alleen maar voor de mooie burlesque lingerie.

Waarom deze film zien? 
- Christina Aguilera bewijst nog altijd dat ze een nachtegaaltje is.
- Van burlesque lingerie kunnen we nou eenmaal geen genoeg krijgen.


Briget Jones BabyVerschijningsdatum: 2016
Met: Renee Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey

Bridget Jones, wie kent haar niet? De eerste film, Bridget Jones Diary, kwam uit in 2001. Ongetwijfeld ken je de scene dat ze met Daniel Cleaver, haar baas (gespeeld door Hugh Grant) in bed belandt. Hij schuift haar jurkje omhoog en wat ziet hij tot zijn verbazing? Een grote corrigerende slip. Vanaf dat moment sloot iedereen Bridget Jones in haar hart.
In 2004 volgde het tweede deel, Bridget Jones : The edge of reason, en als kers op de taart, verscheen in 2016 deel drie: Bridget Jones’s baby. In deze film is ze weer single en probeert ze zich te concentreren op haar carriere als producer. Dan ontmoet ze de Amerikaan Jack Qwant (Patrick Dempsey). Hij wordt haar woest aantrekkelijke minnaar en alles lijkt goed te gaan. Totdat ze zwanger wordt en niet weet wie de vader wordt… Must see dus!

Waarom deze film zien? 
- Van de grote corrigerende slips van Bridget Jones krijgen we nooit genoeg.
- Colin Firth en Patrick Dempsey, enough said.


50 Shades DarkerVerschijningsdatum: 2017
Met: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson

Je haat het boek of je houdt ervan. Hetzelfde geldt voor de film: je vindt hem vreselijk of fantastisch. Een ding is zeker, dit is niet een film die je kijkt met je ouders op de bank. In 2015 ging het eerste deel van de trilogie in premiere: 50 Shades of Grey. Nu is er het vervolg op de eerste film: 50 Shades Darker. In deze film volgen we weer Anastasia Steele (Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan). Hun relatie is over en Anastasia is door gegaan met haar leven. Ze is begonnen aan haar nieuwe baan als assistent van Jack Hyde (Eric Johnson) die overduidelijk een oogje op haar heeft.
In de film gaat ze naar de kunst galerie show van Jose Rodriguez (Victor Rasuk) en daar loopt ze bij toeval Christian tegen het lijf. Hij haalt haar over om met hem te gaan dineren. Tijdens het diner maakt hij kenbaar aan haar dat hij haar terug wil. Ze stemt in, maar alleen als er dit keer geen regels zijn waar ze zich aan moet houden. Als je nu denkt, eind goed al goed, you’re wrong. En de rest verklappen we niet. Daar moet je toch echt de film voor gaan kijken.

Waarom deze film zien? 
- Verleiding en sensatie. Altijd goeie ingrediënten voor een film.
- Jamie Dornan ziet er beslist niet verkeerd uit.

En welke film heb jij op je watchlist gezet? Hopelijk hebben we je van film inspiratie kunnen voorzien. Mis je nog een film die echt in dit lijstje zou moeten staan? Mail ons op: bodytalk@bodyfashion.nl

En nu je hier toch bent, lees ook onze andere artikelen:

- Valentijn vier je met Triumph
- De mooiste lingerie etalages
- De do's en dont's van shapewear