Blog

Waarom je tijdschriften niet moet lezen Waarom je tijdschriften niet moet lezen
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 23 april 2019 - #justtalk
Herken je die grote stapel met tijdschriften waar je maar niet aan toekomt? Gun jezelf wat tijd, rust en ontspanning. Voordat je het weet, vlieg je door die stapel heen en is je tijdschrift uit!
Lees meer
Badpak of bikini kopen Badpak of bikini kopen
Door #bodytalk - 19 april 2019 - Tips & Tricks
Wat kies jij voor de zomer? Een badpak of een bikini? Wat je ook kiest, maak er een feestje van. Spiegel je niet aan modellen. Denk niet dat je een perfect lichaam moet hebben voor een bikini. Denk meer aan wat voor vakantie je wilt hebben. En koop dat wat je het mooiste vindt. Lees hier de tips.
Lees meer
10 redenen waarom je op zondag in je bed mag blijven liggen 10 redenen waarom je op zondag in je bed mag blijven liggen
Door #bodytalk - 06 april 2019 - Tips & Tricks
Gratis en voor niets: 10 redenen van ons. Het kan zijn dat jij geen redenen nodig hebt om op zondag in bed te mogen blijven liggen? Of misschien heb je er wel honderd nodig? In ieder geval voorzien wij je er van 10. De rest moet je er dan zelf maar bij bedenken.
Lees meer
Hoe vind je de perfecte bruidslingerie? Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?
Door #bodytalk - 20 februari 2019 - #justtalk, Tips & Tricks
Waar moet je op letten bij het kopen van bruidslingerie? Welke keuzes zijn er? Welke kleuren? Wij geven antwoord op al je vragen rondom bruidslingerie. Zo kun je altijd iets vinden wat onder jouw perfecte jurk past.
Lees meer
9 gouden tips voor effectief agendabeheer 9 gouden tips voor effectief agendabeheer
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 10 januari 2019 - #justtalk, Tips & Tricks
Heerlijk hè een nieuw jaar voor de boeg! Hoe zit het bij jou? Is je agenda nog een beetje leeg, of heb je al veel afspraken staan? Een overvolle agenda up-to-date en flexibel houden vergt organisatietalent en een flinke dosis creativiteit. Maar geen zorgen, met deze negen gouden tips doe je aan gezond en effectief agendabeheer.
Lees meer
Sportbeha nodig? Anita.com geeft advies Sportbeha nodig? Anita.com geeft advies
Door Anita.com - 03 januari 2019 - In the picture, Nieuwe collectie
Die wintermaanden vol chocolade, pepernoten en stamppot.... Wat straks rest zijn de decemberkilo's. Die extra kilootjes willen we wel weer kwijt. Gezonde voeding, verantwoord bewegen, het hoort er allemaal bij. Maar wat vaak wordt onderschat door veel vrouwen is een goed passende sportbeha, terwijl een goede sportbeha zoveel narigheid kan voorkomen!
Lees meer
Dé 3 lingerietrends van najaar 2018 Dé 3 lingerietrends van najaar 2018
Door #bodytalk - 21 augustus 2018 - Trends
De bovenmode is een stuk uitbundiger geworden in het afgelopen jaar. Trendwatchers zien dat ook het komende jaar doorzetten. Dat we met z'n allen weer iets beter in ons vel zitten, figuurlijk in ieder geval, heeft daar veel mee te maken. We durven weer meer kleur te dragen en vooral bloemen zie je op alle stoffen terug. En goed nieuws. De ondermode doet daar niet voor onder. Natuurlijk blijft nude en naturel een mooie trend. Maar daar staan opvallende prints en overdadig kant en haakwerk tegenover.
Lees meer
De mooiste lingerie etalages De mooiste lingerie etalages
Door #bodytalk - 16 maart 2018 - In the picture, Trends
In London, New York en Parijs is het een van de grootste vormen van volksvermaak. Het bekijken van etalages van de grootste warenhuizen. Met name Bergdorf Goodman en Harrods trekken rijen bezoekers als de Kerst etalages worden onthuld. Prachtig zijn. Hier zie je een verzameling van de mooiste (lingerie) etalages.
Lees meer
De lingerietrends van 2018 De lingerietrends van 2018
Door #bodytalk - 15 februari 2018 - Nieuwe collectie, Trends
Het vele nudegeweld met cream, champagne, capuccino, suede, beige, mocca, nutmeg en alle andere namen die je maar kunt bedenken voor huidkleurige lingerie voor alle kleuren vrouwen wordt opgefleurd met ROZE én veel OPSMUK. En dat is toch wel weer even lekker na zo'n naturelle paar jaren.
Lees meer
Het perfect stijlvolle zwarte badpak Het perfect stijlvolle zwarte badpak
Door Anita.com - 02 februari 2018 - In the picture, Nieuwe collectie, Trends
Bijna iedere vrouw heeft wel een perfect little black dress in de kast hangen. Een zwart jurkje geschikt voor bijna iedere formele en informele gelegenheid. Simpel, sophisticated en passend bij ieder lichaamstype en elke kledingstijl. Maar beschik jij al over de perfect black suit?
Lees meer
Bolas boxershort winnen Bolas boxershort winnen
Door BOLAS Underwear - 28 november 2017 - In the picture
Heb jij de limited christmas edition van BOLAS underwear gewonnen? Lees snel verder of jij 1 van de 5 prijswinnaars bent.
Lees meer
4 tips tegen decemberstress 4 tips tegen decemberstress
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 14 november 2017 - #justtalk, Tips & Tricks
Weg met de decemberstress! 4 tips om alles op relaxte rolletjes te laten verlopen.
Lees meer