Naar boven

Blog

Kooklustig
Door Nynke | Gaos Events - 21 april 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Bestaat er een band tussen eten en relaties? Nynke zegt van wel. En dat geldt voor allerlei soorten relaties. Want liefde gaat toch door de maag! Dus waar ga je heen als je verliefd wilt worden.... juist ja.
Lees meer
Zo ruim je je kledingkast op in 10 stappen!
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 05 april 2017 - Tips & Tricks
Ga je alweer los op de nieuwe collecties van je favoriete merken? Zorg dan eerst dat je ruimte krijgt en weet wat je allemaal al hebt. Dan koop je nooit dat 4e groene t-shirt, of die overbodige witte sjaal. Lees hier hoe je je kledingkast in 10 stappen in orde krijgt.
Lees meer
Rosa Faia Beachwear collectie 2017
Door #bodytalk - 03 april 2017 - Nieuwe collectie, In the picture
Rosa Faia's bikini- en badpak collectie voor de komende zomer is weer om je vingers bij af te likken. Het heeft een collectie van cup A t/m I, dus ook voor de grotere maten een goed merk. En ze hebben een hele Mix & Match collectie. Dus je kunt volop combineren en je eigen set samenstellen. Bekijk hier de nieuwe collectie.
Lees meer
Trend: Heb jij al een bralette?
Door #bodytalk - 06 maart 2017 - Tips & Tricks, Trends
Heb jij al van de bralette gehoord? Dit is de musthave beha van 2017. Lees alles over de bralette in dit blogartikel en bekijk gelijk onze selectie van onze favoriete lingerie merken. Oh, en we geven je ook nog 3 bruikbare fashion tips. Klik op lees meer.
Lees meer
4 sexy films die je gezien moet hebben
Door #bodytalk - 02 maart 2017 - Trends
Er zijn van die films die je gewoon gezien moet hebben. In dit blogartikel hebben we 4 sexy films gezet die je zeker op je watchlist moet zetten als je ze nog niet gezien hebt. Benieuwd naar welke wij hebben gekozen? Klik op lees meer.
Lees meer
Valentijn vier je met Triumph!
Door #bodytalk - 06 februari 2017 - Nieuwe collectie
Valentijn vier je dit seizoen met Triumph. Want van hun nieuwe Valentijns collectie loopt het water je in de mond. Kant, see-trough, en veel roze- en roodtinten. We like! Klik op lees meer voor onze favoriete setjes.
Lees meer
Help! Ik heb een grote cupmaat!
Door #bodytalk - 17 januari 2017 - Tips & Tricks
Je hebt een grote cupmaat. Wat nu? Shoppen is geen pretje, en sporten is met grote borsten is ook niet altijd even fijn. In dit artikel geven we je enkele tips & tricks zodat ook jij weet wat je kunt doen als je een grote cupmaat hebt.
Lees meer
Hoe word je fit in 2017?
Door #bodytalk - 10 januari 2017 -
Heerlijk! Een nieuw jaar in het vooruitzicht. Dat betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Hoe fijn is het om het jaar fris en fruitig en vooral fit te starten. Met wat tips en ideeën willen we je graag wat inspiratie geven.
Lees meer
Lingerie tips voor de decembermaand: dit wil je weten
Door #bodytalk - 21 november 2016 -
Heb je je feestoutfit al binnen? Wordt het een ugly sweater of een mooi zwart cocktailjurkje? Vergeet je niet ook om goed na te denken over wat je eronder draagt? Want hoe je eruit ziet wordt mede bepaald door je silhouette. En dat is zoveel malen mooier als je zorgt voor goed passende lingerie.
Lees meer
Hals- en decolletéverzorging
Door #bodytalk - 10 november 2016 -
Herkenbaar? Je geeft veel aandacht aan je gezicht en haar, maar je vergeet waar het allemaal op leunt. Juist ja, je hals. En natuurlijk je decolleté. Terwijl dit (naast je gezicht en handen) het gedeelte van je lichaam is dat het snelst veroudert. De grootste boosdoener? De zon. Dat betekent niet dat je de zon niet meer in kunt. Er zijn namelijk genoeg tips om rimpels in de hals te voorkomen.
Lees meer
10 redenen waarom je op zondag in je bed mag blijven liggen
Door #bodytalk - 06 november 2016 - Tips & Tricks
Gratis en voor niets: 10 redenen van ons. Het kan zijn dat jij geen redenen nodig hebt om op zondag in bed te mogen blijven liggen? Of misschien heb je er wel honderd nodig? In ieder geval voorzien wij je er van 10. De rest moet je er dan zelf maar bij bedenken.
Lees meer
De mooiste lingerie etalages
Door #bodytalk - 04 november 2016 - Trends, In the picture
In London, New York en Parijs is het een van de grootste vormen van volksvermaak. Het bekijken van etalages van de grootste warenhuizen. Met name Bergdorf Goodman en Harrods trekken rijen bezoekers als de Kerst etalages worden onthuld. Prachtig zijn. Hier zie je een verzameling van de mooiste (lingerie) etalages.
Lees meer