Naar boven

Blog

Dé 3 lingerietrends van najaar 2018
Door #bodytalk - 21 augustus 2018 -
De bovenmode is een stuk uitbundiger geworden in het afgelopen jaar. Trendwatchers zien dat ook het komende jaar doorzetten. Dat we met z'n allen weer iets beter in ons vel zitten, figuurlijk in ieder geval, heeft daar veel mee te maken. We durven weer meer kleur te dragen en vooral bloemen zie je op alle stoffen terug. En goed nieuws. De ondermode doet daar niet voor onder. Natuurlijk blijft nude en naturel een mooie trend. Maar daar staan opvallende prints en overdadig kant en haakwerk tegenover.
Lees meer
Waarom je tijdschriften niet moet lezen
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 19 april 2018 - #justtalk
Herken je die grote stapel met tijdschriften waar je maar niet aan toekomt? Gun jezelf wat tijd, rust en ontspanning. Voordat je het weet, vlieg je door die stapel heen en is je tijdschrift uit!
Lees meer
De lingerietrends van 2018
Door #bodytalk - 15 februari 2018 - Nieuwe collectie, Trends
Het vele nudegeweld met cream, champagne, capuccino, suede, beige, mocca, nutmeg en alle andere namen die je maar kunt bedenken voor huidkleurige lingerie voor alle kleuren vrouwen wordt opgefleurd met ROZE én veel OPSMUK. En dat is toch wel weer even lekker na zo'n naturelle paar jaren.
Lees meer
Het perfect stijlvolle zwarte badpak
Door Anita.com - 02 februari 2018 - In the picture, Nieuwe collectie, Trends
Bijna iedere vrouw heeft wel een perfect little black dress in de kast hangen. Een zwart jurkje geschikt voor bijna iedere formele en informele gelegenheid. Simpel, sophisticated en passend bij ieder lichaamstype en elke kledingstijl. Maar beschik jij al over de perfect black suit?
Lees meer
9 gouden tips voor effectief agendabeheer
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 10 januari 2018 - #justtalk, Tips & Tricks
Heerlijk hè een nieuw jaar voor de boeg! Hoe zit het bij jou? Is je agenda nog een beetje leeg, of heb je al veel afspraken staan? Een overvolle agenda up-to-date en flexibel houden vergt organisatietalent en een flinke dosis creativiteit. Maar geen zorgen, met deze negen gouden tips doe je aan gezond en effectief agendabeheer.
Lees meer
Bolas boxershort winnen
Door BOLAS Underwear - 28 november 2017 - In the picture
Heb jij de limited christmas edition van BOLAS underwear gewonnen? Lees snel verder of jij 1 van de 5 prijswinnaars bent.
Lees meer
Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?
Door #bodytalk - 19 november 2017 - #justtalk, Tips & Tricks
Waar moet je op letten bij het kopen van bruidslingerie? Welke keuzes zijn er? Welke kleuren? Wij geven antwoord op al je vragen rondom bruidslingerie. Zo kun je altijd iets vinden wat onder jouw perfecte jurk past.
Lees meer
4 tips tegen decemberstress
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 14 november 2017 - #justtalk, Tips & Tricks
Weg met de decemberstress! 4 tips om alles op relaxte rolletjes te laten verlopen.
Lees meer
Sportbeha nodig? Anita.com geeft advies
Door Anita.com - 11 oktober 2017 - In the picture, Nieuwe collectie
Die wintermaanden vol chocolade, pepernoten en stamppot.... Wat straks rest zijn de decemberkilo's. Die extra kilootjes willen we wel weer kwijt. Gezonde voeding, verantwoord bewegen, het hoort er allemaal bij. Maar wat vaak wordt onderschat door veel vrouwen is een goed passende sportbeha, terwijl een goede sportbeha zoveel narigheid kan voorkomen!
Lees meer
Anita will take care
Door Anita.com - 10 oktober 2017 - In the picture
Anita Care heeft een complete onderkledinglijn helemaal ingericht op die nare ziekte, waar in Nederland 1 op de 8 vrouwen mee te maken krijgt, borstkanker. Het krijgen van de diagnose borstkanker zet je wereld op zijn kop. Je raakt het vertrouwen kwijt in je lichaam en bent overgeleverd aan het medische proces waar je in terecht komt met alle fysieke en mentale gevolgen van dien.
Lees meer
De 20/20 regel
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 26 september 2017 - #justtalk, Tips & Tricks
Soms is het zo lastig om iets weg te doen. Je hebt het zo maar nog een keer nodig. Of je vindt het gewoon handig om in huis te hebben. Maar langzamerhand slibben je kasten en je schuur vol. Met dingen die je al zeker een jaar niet hebt aangeraakt. Handig? Echt niet. Daarom nu de 20/20 regel.
Lees meer
Tips: Welke kleur bh moet je dragen onder je kleding
Door #bodytalk - 20 september 2017 - #justtalk, Tips & Tricks
Vind jij het ook altijd zo moeilijk om je kleding te combineren met je lingerie? Heb je ook altijd het dilemma wat je onder je witte blouse aan moet? Wij geven tips over welke kleur lingerie je waar onder kunt dragen.
Lees meer