Naar boven

Blog

Bolas boxershort winnen
Door BOLAS Underwear - 28 november 2017 - In the picture
Win nu de limited christmas edition van BOLAS underwear! Lees snel verder en word 1 van de 5 prijswinnaars.
Lees meer
Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?
Door #bodytalk - 19 november 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Waar moet je op letten bij het kopen van bruidslingerie? Welke keuzes zijn er? Welke kleuren? Wij geven antwoord op al je vragen rondom bruidslingerie. Zo kun je altijd iets vinden wat onder jouw perfecte jurk past.
Lees meer
4 tips tegen decemberstress
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 14 november 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Weg met de decemberstress! 4 tips om alles op relaxte rolletjes te laten verlopen.
Lees meer
Sportbeha nodig? Anita.com geeft advies
Door Anita.com - 11 oktober 2017 - Nieuwe collectie, In the picture
Die wintermaanden vol chocolade, pepernoten en stamppot.... Wat straks rest zijn de decemberkilo's. Die extra kilootjes willen we wel weer kwijt. Gezonde voeding, verantwoord bewegen, het hoort er allemaal bij. Maar wat vaak wordt onderschat door veel vrouwen is een goed passende sportbeha, terwijl een goede sportbeha zoveel narigheid kan voorkomen!
Lees meer
Anita will take care
Door Anita.com - 10 oktober 2017 - In the picture
Anita Care heeft een complete onderkledinglijn helemaal ingericht op die nare ziekte, waar in Nederland 1 op de 8 vrouwen mee te maken krijgt, borstkanker. Het krijgen van de diagnose borstkanker zet je wereld op zijn kop. Je raakt het vertrouwen kwijt in je lichaam en bent overgeleverd aan het medische proces waar je in terecht komt met alle fysieke en mentale gevolgen van dien.
Lees meer
De 20/20 regel
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 26 september 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Soms is het zo lastig om iets weg te doen. Je hebt het zo maar nog een keer nodig. Of je vindt het gewoon handig om in huis te hebben. Maar langzamerhand slibben je kasten en je schuur vol. Met dingen die je al zeker een jaar niet hebt aangeraakt. Handig? Echt niet. Daarom nu de 20/20 regel.
Lees meer
Tips: Welke kleur bh moet je dragen onder je kleding
Door #bodytalk - 20 september 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Vind jij het ook altijd zo moeilijk om je kleding te combineren met je lingerie? Heb je ook altijd het dilemma wat je onder je witte blouse aan moet? Wij geven tips over welke kleur lingerie je waar onder kunt dragen.
Lees meer
Vakantie te lijf
Door Nynke | Gaos Events - 18 augustus 2017 - #justtalk
Zet mij in Italië in een supermarkt en ik heb de tijd van mijn leven. Om na de hoofdmaaltijd nog gewoon een fles wijn drinken met daarbij de nodige lokale snacks. Helaas ben ik niet gezegend met genen die vetcellen automatisch laten oplossen. Nee, ik moet er pijn voor lijden om weer terug in vorm te komen.
Lees meer
De kroonjuweeltjes van deze zomer!
Door Tess - 11 augustus 2017 -
Een zomer vol met zon, zee en strand. Hoe heerlijk is dat? Eén klein dingetje wat nog ontbreekt… En dat is? Een uitblinker waar iedere vrouw wel in gezien wil worden.
Lees meer
5 fabels en feiten over zonnen en zonnebrandcrême
Door Tess - 04 juli 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Lees de 5 fabels over zonnen en wat je vooral goed moet weten over de zon én UV straling. En lees dan ook gelijk even mijn tips om het beter te doen. Mijn belangrijkste tip? Smeren, smeren, smeren en dan nog meer smeren. En vervolgens begin je weer van voren af aan met smeren.
Lees meer
Top tips voor je laatste werkweek
Door Ingrid | INC Professional Organizing - 23 juni 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
Je kent dat gevoel vast. Je gaat bijna op vakantie en alles moet nog 'even' af. Die laatste week is voor heel veel mensen een pure stressweek. Werk overdragen. Inpakken. Huis netjes achterlaten voor de oppas. Koelkast moet leeg. Wil jij die stress dit jaar voorkomen? Lees de top tips voor je laatste werkweek.
Lees meer
Dé 5 tips voor als je ongesteld bent
Door #bodytalk - 22 juni 2017 - Tips & Tricks, #justtalk
We kennen het gevoel allemaal wel; ongesteld zijn. Niet leuk! Daarom vind je in dit artikel 5 manieren om jezelf te pamperen. Jezelf pamperen mag altijd, en al helemaal als je ongesteld bent.
Lees meer