Naar boven

Kunochi slip 5 cm

Deze slip versiert je billen met een sensueel kunstleren detail, een citroengeel strijdlint en een portie stippeltjes. Deze details symboliseren vrouwelijke macht. Het luxe kant en de zachtroze kleur benadrukken je vrouwelijkheid. Deze Brazilian brief is 5 cm breed aan beide zijden. Heup en lies zijn gedeeltelijk bedek, maar je buik en de onderkant van je billen juist niet. Kies dit model voor glamoureus bedekte billen.
Blauw
€ 59,95
Art.nr:
871234523445
Levertijd:
1-3 werkdagen
Wilt u het artikel passen of ophalen in onze winkel?Bel ons om te vragen of het artikel in de winkel verkrijgbaar is! De collectie in onze webshop is niet gelijk aan die van de winkel.

Omschrijving

Mijn Kunoichi Collection is ontworpen voor spijkerharde dames. Ik heb me laten inspireren door vrouwelijke strijders uit alle hoeken van de wereld. Lagertha was een ervaren strijder, en ze deed me denken aan de legendarische Kunoichi: de beruchte vrouwelijke ninja’s in Japan. Beweeglijk, verbeten en vlijmscherp. Moet ik nog meer zeggen? Vrouwenpower is overal! Met deze collectie bereid je je voor op heldendom. Kant en roze symboliseren je vrouwelijkheid, terwijl gestippelde bandjes, zwart leer en citroengele strijdlintjes je tegenstanders imponeren. Draag mijn Kunoichi Collection en doe een greep naar de overwinning.

Specificaties

Artikelnummer 123456789
Materiaal 63% polyester, 35% katoen, 2% elasthan
Model Beugek BH
Wasvoorschriften Koud wassen, niet strijken