Naar boven

#hem

 

Ondermode


Ook mannenondergoed is aan mode onderhevig. De strakke boxershort is hét item voor nu. Bijna iedere man draagt wel eens een strakke boxershort, terwijl dat 30 jaar terug echt nog een kleine groep was. De slip heeft steeds meer populariteit verloren en ook de mannenstring wordt steeds minder verkocht. Als je meer wilt weten over boxershorts lees dan de tips voor het vinden van een fijne boxershortBadmode


De ‘traditionele’ strakke zwembroek is terug van weggeweest, de zwemboxer is in alle maten en kleuren verkrijgbaar en ook de herenshort mag! Prettig, want je kiest precies wat jij lekker vindt zitten. Swimwear biedt voor de man diverse soorten shorts. Strakke slips en shorts, maar natuurlijk ook wijdere modellen en lange modellen zoals de surfshorts.

Ook hier zijn, net als bij underwear, verschillende dessins en kleuren mogelijk. Van effen kleuren tot bloem- en ruitdessins. Sportieve biesen op de zijkant of grafische prints. Materialen zijn veelal polyesters met goed drogende functie, zodat je niet lang rondloopt met een natte short. Nachtmode

Herenpyama’s zijn er in soorten. Natuurlijk draagt een groot deel van de mannen gewoon helemaal niets in bed. Maar voor degenen die wel graag wat dragen zijn er de bekende geweven doorknooppyjama’s en de tricot pyjama met een ronde of V-hals boord. De doorknooppyama wordt ook graag gedragen door vrouwen, vooral het bovendeel ervan. De jongere generaties dragen vaak een los of strak short met hemd of t-shirt.

Sokken & kousen

De mannensok kan een hekel onderwerp zijn bij vrouwen. Het witte exemplaar wordt over het algemeen als a-sexy beoordeeld. Voor veel vrouwen zelfs een echt afknapper. Nu hangt het wel van het moment en de context af; tijdens het sporten is de witte sok namelijk wel geoorloofd.

Sokken zijn er in alle soorten, maten, kleuren, dessins en kwaliteiten. Korte sokken, half hoge sokken, kousen tot aan of over de kuit. In wol, katoen, mengingen en alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Een klein dessin, streepje, puntje of werkje maakt de sok al unieker in zijn soort. Ook een merklogo zorgt voor opvalwaarde, de sok mag gezien worden.